@sasi2680 Aby som bol úprimný, tento portál ma vôbec nefascinuje a neplánujem byť aktívny. 31. júla 2008 som sa zaregistroval, aby som mohol vysloviť svoj názor na článok, v ktorom administrátor obviňoval nejakú banku, že si platí reklamu na tejto internetovej stránke, čo bola úplná somarina už len pre spôsob, akým ten reklamný systém fungoval.
Teraz tu trochu oživujem spomienku na Leitha ako protest voči spôsobu, akým bol vyštvaný. O chvíľu zase pôjdem robiť serióznejšie a zmysluplnejšie veci.
@mayo To je mi jasné, ale v prípade, že dáš toto tlačiť obojstranne, čísla strán budeš mať vždy vpravo. Pri dvojstranovej verzii sú správne – párne stránky vľavo, nepárne stránky vpravo. Rozdiel je aj v pozícii tela stránok.
Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako... hm, stokrát čítať?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@die Očividne.
@neonay Veľmi správne!
ale páči sa mi, ako je napísaný ten úvod..
Teraz tu trochu oživujem spomienku na Leitha ako protest voči spôsobu, akým bol vyštvaný. O chvíľu zase pôjdem robiť serióznejšie a zmysluplnejšie veci.
To si vytlačím a pekne zviažem.
@66janica6 Samozrejme, len smelo!
Nechcete dvojstranovú verziu? (Vzhodná na dvojstranovú tlač.)
Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako... hm, stokrát čítať?
» tinyurl.com/leithovedp2...
tak toto je eštelen niečo..velicec pekne ďakujem autorovi!
Tiež, pdf staihnuté, zajtra vytlačím...