Ahojte chcela by som sa spytat ako beru lekarov v zahranici . napr. v Anglicku , pretože na Slovensku nie sú moc oceňovaní a zarábajú dosť málo.. Koľko asi zarábajú teda v takom Anglicku?
@patrixo mas pravdu , byt lekarom je poslanie je to nieco ine ako bezne povolania...ale aj tak kazdy chce mat dost penazi...ja studujem medicinu a tiez chcem byt v buducnosti dobre financne ohodnoteny.
ja viem.. je hlavne pomahat .. ale vies treba aj jest .. a je hrozne ze studenti mediciny tolko makaju a ucia sa a zarabaju dost malo a no Slovensku si ich vobec necenia :/
@goodman som na lekarskej fakulte len nelekarsky odbor a ked vidim ze medici musia vediet kazdi ciarku na tvojej kosti po latinsky...kazdu bodku, kazdy zarez... no nehnevaj sa keby to studujem a dostudujem to tak chcem pani peniaze za to !
v nemecku napr. zarabaju velmi slusne. a nevidim nic zle na to ze sa pyta na plat. lekari v SR zarabaju zalostne malo, co je smutne lebo je to povolanie ktore by podla mna malo byt najocenovanejsie zo vsetkych.
no preto sa pytam pretoze zaujima ma to v buducnosti by som mozno chcela byt lekarkou ale neviem ci sa to oplati .. ako ano chcem pomahat ludom preto to chcem robit ale ked uz sa drvit a makat tak chcem za to aspon nejake ocenenie @aninkaaa dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
neviem, načo vôbec takéto veci porovnávaš