Nerobte si z nej srandu...ked si nedokaze sama pomoct tak co ma chudatko robit...na to je tu birdz...Akoze co mas robit?Sak prihovor sa mu alebo co alebo napis postu inak ako chalan by som ti radil obratit sa skorej na xalana lebo ten ti skorej povie co by mu vadilo a co nie...
Ved Angel ti uz poradil-proste chod za nim pokecaj s nim usmej sa, zmurkni a co ja viem co, aha a daj mu cislo na mobil.ak je dôvtipný tak pochopí ze ho chces..
moja ja ti poviem tolko ked dho uvidis netvar sa ako keby ti uleteli vceli an nezizaj nanho budd uplne v klidu jo?? ale zasa nebud ani taka ze ho mas totalne v pip....milo sa usmievaj a jemne mu daj na javo ze sa tipaci ...ak je blby a neúpochopil tak sa mu prihovor alebo ak ejt i to trapne tak mu napis smsku ale nic take akoze ho milujess a cess ho potrebujes byt snim a podob ..napr ahoj ako sa mas,?posmskujes,,..................a tak mozno padne aj to ci by ste isli von ty samozrejme pozvanie prijmes ....ma to jeden hacik ako ho moc ces tak sa buddees spravat dost zvlastne skzus sa spravat uplne inteligentne bud ukecana to jedno plusko ale ne zas tak ez chudak chlapec nebude moc nic povedat a takkk..usmievaj sa a nenadavaj nepluj bud mila a jemnaa moc sa neonaukuj a nemaluj aby si o tebe bepomylslel ze si niaky obrazok okik moja urcite ti to pomozee?!!chi chi paPA DRZIM PALCEE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov