ja by som sa chcela spýtať že či niekto nemá alebo že či nemal náhodou taký problém ako ja. mojím problémom je že mám jeden prsník väčší ako druhý a boli sme s tým pri doktorke keď som mala 11 a teraz mám 13 a vôbec sa mi to nenapravuje jeden rastie a ten
Ziadna zena nema uplne rovnake prsia, tym si bud ista.
Radila by som ti ist za gynekologom, on ti spravi prehliadku a podla mna by ta mal poslat na sono kde ti vylucia ze tam nemas cysty, zvacsene uzliny apod.
Ak na sone bude vsetko ok, tak sa mozes kludne zacat usmievat - je to len esteticky problem.
Verim ze v tvojom veku ti to pripada 300x horsie ako to realne je, ale nikto normalny sa ti za to nebude posmievat, ani nic podobne. Kamaratky to pochopia a partner ktory ta bude lubit toto tiez riesit nebude.
A ak budu nejake posmesky od ludi co si tym liecia vlastne mindraky, tych treba ignorovat najviac ako sa len da, na ich "nazore" nikdy nezalezalo a ani nebude.
to by sa malo časom upraviť, každá žena má jeden prsník o niečo menší, ale ho hlavne keď rastú, on ti aj ten druhý dorastie potom, nebudú síce uplne rovnaké, ale to nie je žiadny hrozný problém...
žiadna žena ich nemá úplne rovnaké...takže smiať sa ti nebudú.. pokiaľ nemáš nejaký extrémny rozdiel naozaj to riešiť nemusíš a určite sa nad tým netráp
ja mam zakrpateny jeden prst na nohe...netrapi am to zvykol som si na to-doktor povedal ze je to zrejme nejaka vrodena deformacia ci co...proste 4ty prst na lavej nohe (v podstate prstennik na nohe) mam cca taky ako malicek-dokonca malinko mensi...no proste nic by som si z toho nerobil lebo aj tak to nemozes ovplyvnit takze sa budes zbytocne trapit....
No, tiez mam lavy vacsi a obidva ma vyrazne obtazuju svojou pritomnostou (teda, prsia su super, len nie moje ).
A casom sa ten rozdiel bud dorovna, alebo prehlbi. Su aj specialne podprsenky a tusim aj operacie hradene poistovnou, ak by bol rozdiel velky, napr dve cisla. Mozes sa informovat u praktickeho lekara. Hlavne neries, kym mas trinast.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Radila by som ti ist za gynekologom, on ti spravi prehliadku a podla mna by ta mal poslat na sono kde ti vylucia ze tam nemas cysty, zvacsene uzliny apod.
Ak na sone bude vsetko ok, tak sa mozes kludne zacat usmievat - je to len esteticky problem.
Verim ze v tvojom veku ti to pripada 300x horsie ako to realne je, ale nikto normalny sa ti za to nebude posmievat, ani nic podobne. Kamaratky to pochopia a partner ktory ta bude lubit toto tiez riesit nebude.
A ak budu nejake posmesky od ludi co si tym liecia vlastne mindraky, tych treba ignorovat najviac ako sa len da, na ich "nazore" nikdy nezalezalo a ani nebude.
@burble .... ...len prišlo vtipné to s tými oboma menšími.
A casom sa ten rozdiel bud dorovna, alebo prehlbi. Su aj specialne podprsenky a tusim aj operacie hradene poistovnou, ak by bol rozdiel velky, napr dve cisla. Mozes sa informovat u praktickeho lekara. Hlavne neries, kym mas trinast.