ja som nikdy nepovedal, ze najlepsia holka aku poznam . ale ak tak tak mam super kamaratku hlavne jednu a nehambim sa za nu 55lienka. Vyzorovo no no da sa spravanie? popici fakt ako ja tak aj ona. dobre si snou rozumiem je super kamoska takze nie super baba ale super kamoska.
najlepsiu hluku na svete som este ani nestretol a urcite by som to nepovedal len tak. ale to je super tak to je len par osob.
Inak ak by som nemal brat do uvahy ako super baba nie kamoska tak hmmmmmmmmmm neznam, lebo ja mam len kamaradky staci ti?
no najlepsie holka aku som kedy spoznal je ta ktoru lubim,ja mila uprimna,ma charizmu a vyzaruje z nej nepopisatelna energia, ktora ma velmi pritahuje a viem ze v tazkej chvili sa na nu mozem kludne obratit, mozem jej vsetko povedat, a mozem jej doverovat, a viem ze ma nesklame..asi tolko..moze byt?
Kaska a teraz ti to 55lienka precita a budes mat picung A teraz k veci, vzhaldom na to, ze evidentne sa snazis ziskat chalana, ktory je zadany (vid o dievcatach "len dievcata"). Ziadny recept neexistuje a ked sa budes snazit niekoho imitovat budes traaaaapna. Cize ak ta nechce teraz, tak na to zabudni. Kazdemu sa paci iny typ baby a ked to tak velmi chces vediet baba musi mat charizmu inak ma smolu a moze byt aj uuplna sexbomba (pozret sa po nej pozrem, ale to je asi tak vsetko)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
najlepsiu hluku na svete som este ani nestretol a urcite by som to nepovedal len tak. ale to je super tak to je len par osob.
Inak ak by som nemal brat do uvahy ako super baba nie kamoska tak hmmmmmmmmmm neznam, lebo ja mam len kamaradky staci ti?
takze zatial si tuto vetu setrim
Ináč Kasko díky fest díky za doveru.. Ani ja sa za teba nehambim ani zato aky si
q
q
qq
q
q
q