Chlapci, vaša obľúbená otázka na dievčatá, či je ešte panna al. nie, sa u vás skloňuje často, kedy dievčatá niekedy nevedia, čo odpovedať. Ako by ste zareagovali, keby vám odpovie že prišla o panenstvo po znásilnení? PS: neni moj prípad len na diskusiu
Bývalá, ak ju tak môžem nazvať, bola vraj zneužitá keď mala cca 14-15.. Keď som sa to dozvedel, tak som si hneď uvedomil že to nie je jej vina, ale čo ma absolútne nasralo bolo, že som bol asi 3. človek ktorému o tom povedala (po dvoch jej kamarátkach)... Cítil som obrovskú zlosť, hnev, zúrivosť a nespravodlivosť že človek, zviera, whatever ktorý toto spáchal si niekde behá a užíva si slobodu..
Preto som po ňom začal pátrať poza jej chrbát keďže by bola určite proti.. Držalo ma to asi mesiac, možno o niečo dlhšie, nájsť sa mi ho nepodarilo za čo som aj čiastočne rád, pretože som si istý, že keby sa k nemu dopátram, tak by som nespravil nič rozumné a mohol by som si posrať celý život.
Nakoniec nám to nevyšlo a rozišli sme sa asi 2 roky dozadu, ale dôvodom určite nebolo to, že bola zneužitá.
That's all, asi som zabočil aj trochu offtopic, ale mám sa chuť dnes poriadne povylievať a vypustiť aspoň niečo zo seba.
raz mi to kamaratka povedala a na sekundusom zamrzol a spytal sa jej ci to mysli vazne...potom sa rozosmiala ze jasne ze nie,ale trochu naprd mi vtedy bolo hh a snazil by somsa ju vypocut, emocionalne ju povzbudit a mozno aj nejako psychicky pomoct
nevim no tak asi by som sa ju snazil nejak utesit alebo co no polutovat alebo ako to povedat ale to su len teorie kedze ja sa ziadnej baby nic take nikdy neopytam ani nic no nechajme to tak
@narazuvzdornaa tak ale je to strata panenstva aj ked nedobrovolna
Tiež mi to jedna tak povedala, keď sme sa o tom bavili. Zareagoval som normálne, lebo je to v pohode žena a čo sa mi dokonca páčilo bolo to, že vôbec nebola nijak psychicky poznačená po tom. Alebo to dokázala veľmi pekne ukrývať.
Ale určite to nebude problém.
Tak je to dôležitá informácia to znásilnenie, tak podľa mňa by sa mali ľudia pred sexom dosť spoznať a vedieť čo od toho chcu lebo každý má trochu inú predstavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Preto som po ňom začal pátrať poza jej chrbát keďže by bola určite proti.. Držalo ma to asi mesiac, možno o niečo dlhšie, nájsť sa mi ho nepodarilo za čo som aj čiastočne rád, pretože som si istý, že keby sa k nemu dopátram, tak by som nespravil nič rozumné a mohol by som si posrať celý život.
Nakoniec nám to nevyšlo a rozišli sme sa asi 2 roky dozadu, ale dôvodom určite nebolo to, že bola zneužitá.
That's all, asi som zabočil aj trochu offtopic, ale mám sa chuť dnes poriadne povylievať a vypustiť aspoň niečo zo seba.
Ale keby mi sama povedala že bola znasilnena tak netuším ako by som reagoval. Neviem no.
@narazuvzdornaa tak ale je to strata panenstva aj ked nedobrovolna
Ale určite to nebude problém.