nech skúsi viagru, ak nepomôže....no já ti nevím ...veľkú budúcnosť by to zrejme nemalo ...ale určite by som mu nedala kopačky ...aspo nie hneď,to by bolo moc
poznám aj také vzťahy, že boli spolu tri roky a nič...vôbec nič. Podľa mňa je to to blbosť, keď vás niekto priťahuje fyzicky a ste do neho blázon a viete, že sa nechcete ponáhľať tak aspoň po polroku sa na seba vrhnete. Sorry za výraz, aj keď beriem, že niekto je zdržanlivý a má obavy.
Urcite by sa v tej mase ludi nasiel niekto komu by to nevadilo, pripadne by si dotycny mohol najst ineho impotenta, mohlo by to byt zaujimave..... ved na vela veci vtaka ani netreba a mozu byt nadherne......
Ale ako by som zareagoval no co ja viem ? Ak sa to stane potom budem reagovat.....
No ja si myslim...že niektory si nevedita vzať bez sexu predstaviť...ale niektory ano...a myslim že ked su bez sexu maju k sebe vecsiu uctu..a keby mi po roku povedal ze je inpontetný...trak newem co by som spravila fakt netusim ale urcite by som sa snim nerozisla ked to klapalo rok preco by to nemohlo aj dalsi....ale aj to je pravda uz 2 roky bez sexu to je uz ina perlicka
no dpc co mam povedat ja ked som nemal sex nikdy ked tu seci hovorite ze treba mat uz za par dni potom ako zacne nejaky vztah a ze by ste to nevydrzali rok. ach jaj ja budem asi jak v tom filme 40 rokov panic ,, vyjadrite sa tu nekdo do ste v tomto jak ja
Keď sa ľudia rozchádzajú, tak väčšinou argument je niečo typu, že si nerozumieme, nerozprávame sa, nemilujem ho, máme iné svety ... no argument je s ním zlý sex nie je až tak častý ...
Tak prečo by som sa s ním mala rozísť, ak by mi s ním bolo fajn a cítila by som sa pri ňom, ako ešte pri nikom inom? Nehovorím, že sex nie je dôležitá vec, ale nie je najdôležitejšia a nie je to práve tá časť, na ktorej vzťah drží. Rozišla by som sa s ním, ak by ma sklamal inak ...
nie som ten typ, co hned skace do postele... urcite by som ho nenechala, ved ked sa lubime tak to ma vacsiu cenu ako nejaky sex, ktory nemozeme mat... vsak to je jedno a daju sa robit aj ine veci ako presna suloz...
No ja som sex este nemal. Ale poviem že nie žeby bol sex najdolezitejsi v zivote ale je to skoro jedina vec ktora roby cloveku dobre. Sme v 21 storoci a dnes si najst 5 hodin len pre seba a partnera je dost tazke preto sa sexuje lebo tak sa clovek spravy stastny za kratku dobu a nahradi to tu dobu ktoru by si mal najst pre seba. Teda aspon to si myslim sex som nemal a ani mat nebudem s mojim vyzorom nikdy to je jasne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
to znie nejako nepravdepodobne
ANI OMYLOM
aa ak náhodou tak neviem...ťažká situácia...ale sex je pre vzťah dôležitý čiže asi by to nešlo
A no a čo, že je neplodný...
Ale ako by som zareagoval no co ja viem ? Ak sa to stane potom budem reagovat.....
Rok je proste vela
Zuza
Tak prečo by som sa s ním mala rozísť, ak by mi s ním bolo fajn a cítila by som sa pri ňom, ako ešte pri nikom inom? Nehovorím, že sex nie je dôležitá vec, ale nie je najdôležitejšia a nie je to práve tá časť, na ktorej vzťah drží. Rozišla by som sa s ním, ak by ma sklamal inak ...
Na jednom roku bez sexu nevidím nič divné ...