nemam rada ked sa ma niekto snazi zbalit a hrozne flirtuje.. pripada mi to ze ten clovek neberie lasku dostatocne vazne.. okrem toho som plachy typ cize by ma to jedine odradilo..
ale keby nejaky sexy dlhovlasy chalan sa na mna usmial, tak by som sa uz roztapala na mieste
Ale inak by ma absolútne dostal niekto, kto by stál pri koni (alebo akomkoľvek inom krásnom zvierati, a takmer každé zviera je krásne), jemne sa mu prihováral, bolo by vidieť, že ho to baví a že tomu rozumie... nejaké to ležérne oblečenie...
Alebo potom keby mi zaspieva/zahrá moju obľúbenú pesničku... alebo si ju proste bude iba hrať a ja ju budem počuť... virtuozita na nejakom hudobnom nástroji... krásny hlas... či keby som videla nejaký pekný obrázok od neho a potom by som sa dozvedela, že je jeho... platia na mňa aj krásne odfotené fotky, keď si uvedomím, že to fotil ten dotyčný... vždy mnou tak zatrasie....
Ono je toho viac Ale všetko to chvalabohu chemicky funguje iba vtedy, keď som nezadaná Čo je aj moje šťastie, aj šťastie toho, čo ma má...
skusim odpovedať za dievčata .....tak jasne žeby musel byť sexy ....potom samozrejme pekné auto a plna peňaženka ....len sa priznajte .... kopky kopky zlatokopky
tak musel by byt niecim zaujimavy... urcite by ma nezaujal chalan ktory by prisiel s nejakou otukanou frazou typu tvoje oci su ako hviezdy a podobne... skratka niekto komu by ani neslo o to zbalit ma ale iba sa so mnou rozpravat pocuvat a tak... a muselo by to byt spontanne lebo ked ku mne pride clovek ktoreho vidim v zivote prvy krat hadze komplimenty a sype lichotky ako z rukava tak ostanem akurat cervena ako paprika a neviem reagovat
jééézuš, veľa vecí. príjemný hlas, dobrá vôňa, súvislý rozhovor, biela košeľa smiley:, svalnaté lýtka...hmhmh.šalala. ale hlavne ten hlas. ale proste to je také, ťažko to vysvetliť,niekoho vidíš a hne´D vieš,že sa ti páči. proste chémia.
Neviem, neviem.. ťažko povedať.. Síce je dosť nepravdepodobné že by niekto niekoho na prvý pohľad miloval.. x) ale aj to sa stáva.. mne sa to raz stalo hmm.. nerada o tom rozprávam..
okamžite skočili? tak to neviem, či niečo absolútne okamžité existuje.... podľa mňa je to otázka istého času.... proste to chce daného človiečika lepšie spoznať (teda aspoň u mňa to tak bolo)....
ak to má byť okamžite, tak musí byť pekný. na podobnom princípe funguje láska na prvý pohľad. musí prebehnúť, medzi ľuďmi, ktorí jeden druhého považujú od prvého momentu zá krásnych a vyhovujúcich ich vzájomnému vkusu.
až také niečo zažijem (že na mňa zapôsobí niekto za pár momentov), tak dám určite vedieť. ale keďže som zadaná, tak ma takéto veci momentálne neovplyvnia.
cely v ciernom retaze po kolena kanady blond vlasy po pas brada modre oci tetovanie na krku/predlakti pekna vona pekny usmev cca 185cm finsky prizvuk zmysel pre humor....som velmi narocna?
musi mat taku neskutocnu charizmu a vyzarovanie (vyzieranie a potom vyzeriavovanie pisem, oj, ci som sproste ze z toho padnem na rit. silna osobnost, ale originalna. kuknem a odpadnem. vezme mi slova a odhryzne m z mojho egoizmu. kazdopadne NIE JE namysleny.
Hypnotický pohľad, hypnotický hlas, myšlienky, ktoré ma dostanú do kolien, hranie sa s cigaretovým dymom, občasný "nechcený" dotyk.... no ja umrem už len pri tej predstave
Tak ako "speed seducer" ( profesionalny zvadzaci zien) vravi: "cielom nie je to aby ste vy boli so zenou, ale presvedcit ju, ze ona chce byt s Vami"
Mna dlhorocne skusenosti a realita naucili, ze dnes na baby treba troska viac nez len usmev a prijemnu konverzaciu, cest vynimkam....nebudeme sa na nic hrat a tvarit sa, ze to tak nie je...
ak by si bol "profesionalny balic" tak mozno vtedy by si dokazal zbalit babu "okamzite", ale to by ta najprv cakala trocha dlha cesta kym by si sa k tomu dopracoval a pochybujem vobec, ze by si dosiel do ciela....odporucam precitat knihu od Neilla Straussa "The Game"....potom zistis
Naco vobec hladate liek???...ako ja sam som hanblivy a tiez by som urcite do istej miery ocenil keby bolo "balenie" bab trocha jednoduchsie lenze na druhej strane ludia nemaju radi lahke veci a preto je to tak ako to je....
Niekedy netreba hladat odpoved na forach ale skor v sebe samom, mozno trocha zmenit pristup k istym veciam, trocha zmenit imidz a ono to pojde....ja sam si na sebe vsimam, ze za 5 mesiacov v zahranici som presiel takou zmenou, ze sam nemam nudzu prist k babe a ony pridu same za mnou...nie doslova ale chapeme sa
Kazdy clovek chce to co (ne)moze mat....obzvlast baby ak hladaju noveho partnera ....ja radsej necham babu troska popracovat, aby som si preveril ci naozaj nieco chce predtym nez jej vobec nieco naznacim ...
druha rada od "speed seducer": " vy (muzi) sa musite tvarit, ze ste vyhrou pre zenu, nie ona pre Vas"
serte na to a dajte sa radsej na sport chalani...garantujem, ze zaznamenate zvyseny zaujem o Vasu osobu ak budete robit nieco plnohodnotne nez pchat sa zabkam na diskach do riti kde utrpi nielen Vasa penazenka, ale aj ego....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a potom rozhovor uplne odveci bez pointy kde sa nasmejeme..ziadne vyzvedacky ..asi tak
ale zas neviem ci by som prestala rozmyslat mojim uz niekolkokrat osvedcenym rozumom..
urcite by som mu neskoocila na veci na ktore neskocim ańi ludom kt. poznam dlho!
ale keby nejaky sexy dlhovlasy chalan sa na mna usmial, tak by som sa uz roztapala na mieste
No.. ja sa necítim dobre v baliacom papieri, takže by som mu poskákala po hocijakom a bránila sa
tak ma ma na motuziku
keby som bola nezadaná a niekto by bol takto oblečený:
+ nejaká bunda a mal takéto vlasy:
ale HNEDÉ,už to by bol jeho prvý krok
A fotku tváre som nenašla.
Ale inak by ma absolútne dostal niekto, kto by stál pri koni (alebo akomkoľvek inom krásnom zvierati, a takmer každé zviera je krásne), jemne sa mu prihováral, bolo by vidieť, že ho to baví a že tomu rozumie... nejaké to ležérne oblečenie...
Alebo potom keby mi zaspieva/zahrá moju obľúbenú pesničku... alebo si ju proste bude iba hrať a ja ju budem počuť... virtuozita na nejakom hudobnom nástroji... krásny hlas... či keby som videla nejaký pekný obrázok od neho a potom by som sa dozvedela, že je jeho... platia na mňa aj krásne odfotené fotky, keď si uvedomím, že to fotil ten dotyčný... vždy mnou tak zatrasie....
Ono je toho viac Ale všetko to chvalabohu chemicky funguje iba vtedy, keď som nezadaná Čo je aj moje šťastie, aj šťastie toho, čo ma má...
A úsmev. A oči, ktoré nevedia kam sa pozerať
a to sa mi asi ešte ani nestalo.
všetci rozprávajú furt len o sebe.
až také niečo zažijem (že na mňa zapôsobí niekto za pár momentov), tak dám určite vedieť. ale keďže som zadaná, tak ma takéto veci momentálne neovplyvnia.
filip
inak nic nove pod slnkom, akurát @ donatela201 vystihla moju taktiku - mňa
ja som nič nežiadal, nič som si neobjednal
"Najobľúbenejší film: Twilight," = -1000 bodov, z toho sa už nevyhrabeš...
a ja sa z toho vyhrabat nepotrebujem
ja by som to zhrnul asi tak...
Tak ako "speed seducer" ( profesionalny zvadzaci zien) vravi: "cielom nie je to aby ste vy boli so zenou, ale presvedcit ju, ze ona chce byt s Vami"
Mna dlhorocne skusenosti a realita naucili, ze dnes na baby treba troska viac nez len usmev a prijemnu konverzaciu, cest vynimkam....nebudeme sa na nic hrat a tvarit sa, ze to tak nie je...
ak by si bol "profesionalny balic" tak mozno vtedy by si dokazal zbalit babu "okamzite", ale to by ta najprv cakala trocha dlha cesta kym by si sa k tomu dopracoval a pochybujem vobec, ze by si dosiel do ciela....odporucam precitat knihu od Neilla Straussa "The Game"....potom zistis
Naco vobec hladate liek???...ako ja sam som hanblivy a tiez by som urcite do istej miery ocenil keby bolo "balenie" bab trocha jednoduchsie lenze na druhej strane ludia nemaju radi lahke veci a preto je to tak ako to je....
Niekedy netreba hladat odpoved na forach ale skor v sebe samom, mozno trocha zmenit pristup k istym veciam, trocha zmenit imidz a ono to pojde....ja sam si na sebe vsimam, ze za 5 mesiacov v zahranici som presiel takou zmenou, ze sam nemam nudzu prist k babe a ony pridu same za mnou...nie doslova ale chapeme sa
Kazdy clovek chce to co (ne)moze mat....obzvlast baby ak hladaju noveho partnera ....ja radsej necham babu troska popracovat, aby som si preveril ci naozaj nieco chce predtym nez jej vobec nieco naznacim ...
druha rada od "speed seducer": " vy (muzi) sa musite tvarit, ze ste vyhrou pre zenu, nie ona pre Vas"
serte na to a dajte sa radsej na sport chalani...garantujem, ze zaznamenate zvyseny zaujem o Vasu osobu ak budete robit nieco plnohodnotne nez pchat sa zabkam na diskach do riti kde utrpi nielen Vasa penazenka, ale aj ego....