Uz sa vam to niekedy stalo??...poviete si, vsak som racionalny clovek, vyberam si ludi, ktorymi sa chcem obklopit...no aj tak sa najde z casu na cas clovek, ktory vam do tohto vzorca nesedi...zvacsa je to clovek opacneho pohlavia a vo svojej podstate zo
@2 ale mam recht...zenske taki chlapi pretiahnu a odhodia ich...mna keby pretiahne a odhodi povedal by som jej asi tolko ze diky
ale to je taky paradox ze skoro vzdy skoncite s takymi ktorych neznasame lebo nas fyzicky pritahuju...napr. ja s nevyspelymi malymi stetkami co nevedia co chcu
Ja som tiez taka sprosta, ze ma pritahuju sviniari, uz som si velakrat oblubila chalana, co len klamal a vyuzival baby a napriek tomu, ze som to o nom vedela, svojim sposobom ma to k nemu tahalo.
ide o pritazlivost... ale nie fyzicku, skor dusevnu aj ked to si protireci este viac a tym padom je to este strihnutejsie a nelogickejsie... a tiez nejde o pretiahnutie
a tvoje nevyspele stetky...ak ide len o fyzicku pritazlivost, tak to nie je nic katastrofalne, lebo z toho sa skor ci neskor vyrasta
ale najsamlepsie na mojom pripade bolo, ze uz ked sa snazim s nim aj nebyt v kontakte, tak sa vzdy dozviem novu vec, ktorou mi vyrazi dych, ze uz toto by som od neho naozaj necakala (a nemyslim len co sa tyka bab)
a paradox, ze ten kto ma zo vsetych ludi najplnsiu hubu moralnych sraciek je on...
@holyknight tak ale za to nemozeme, je to proste zakon schvalnosti (alebo ako to mam nazvat)
Tuzim po nejakom chalanovi, ktory by ma lubil a pritom stretnem nejakeho hajzla, ktory napriek tomu aky je, si ma dokaze ziskat, fakt nedava to logiku, ale ide o tu dusevnu pritazlivost)
len to je to, ze mna tak este nikto nedostal...okrem tohto jedneho a uz ma to drzi dost dlho. uz ho ani nechcem, protivil by sa mi asi, ale aj tak ho tu riesim a zapodievam sa nim...sak uz len zalozit forum kvoli tomu o niecom asi hovori
ja to fakt nechapem co vas na nich dusevne pritahuje sak je to nelogicke...jj mna pritahuju len fyzicky...dusevne ma pritahuju tie mile, tiche, dobre a slusne baby lenze tie zas dusevne pritahuju ti hajzli...skoda ze nemam povahu na to aby som bol hajzel to by som mal dievcat dost...
To neni moc dobre, so smiechom je zivot ovela krajsi (teda samozrejme odtial potial)
A ako je neznasam take reci, kolko ich uz kto pretiahol, fakt ako sa mozu asi citit baby, jak nejake handry abo co... A btw chvalit sa mozes aj ty, vacsina co ma taketo reci babu ani nemala
@17 no taky je IN iba pre male stetky rovnako ako chalani co maju nejaky "styl"...napr. jeden kamos povedal ze dievca ho za to nechcelo lebo nie je hip-hoper zial to dievca malo 18 a aj mna jedna nechcela lebo nie som punker a ta mala uz 20 ja ked vidim ze ma niekto "styl" automaticky si z neho robim posmech ze je decko aj s kamosmi
tak akych vlastne chcete? ale jedno som uz zistil ze k vam nemoze byt clovek dobry a mily lebo potom vas znudi alebo si myslite ze mu ide len o jedno...
jezis, aj ja som taky .. presne toto iste si hovorim a ajtak to nedodrzim.. ale iba z casu na cas (umna jednoznacne opacne pohlavie) neviem si pomoct proste..
@19 co sa tyka sexu a vztahov to som nikdy neprikrasloval skor ine veci
sak vies ako to bolo v prci,prci prcickach ze pravidlo troch : zenia povie ze mala jedneho a pritom mala troch a chlap povie ze mal tri a pritom nemal ziadnu
@21 nemas nahodou na mysli, ze kolko penazi ma tvoj otec na ucte?
A pravidlo troch je ozaj nezabudnutnutelne A to ze akych chalanov chceme, kazda chce ineho. Ale tak vo vseobecnosti na vztah ani uplneho anjelika ale ani zase sviniara.
Mna osobne by asi tiez PRILIS dobrý, romantický a dobrý chalan tiež nudil. A urcite aj teba taka baba...
presne...mam takeho kamarata/už ani nie kamarat.hovorim si aky je neznesitelny,ako sa na mňa vybodne a nezavola ma von,aky je občas falošny a prehnane afektovany a spoločensky.ale ked ma zavolá von,idem a nechapem ale je mi dobre
p.s. chalana mam a milujem ho-hento je jeho kamarat.toto je len nejaky tik...ako napisala @stikutka
zrejme je to asi normalne a taky ludia existuju a maju nieco do seba. Ale zaroven si myslim ze taky typ cloveka nikdy nebude stastny a spokojny s tym co ma
Čaute. Ano, stáva sa mi to. Dosť nepravidelne síce, ale predsa, s jedným týpkom. Podotýkam, že samu seba považujem v takýchto veciach za racionálne uvažujúcu a dostatočne vyspelú, aby som niekomu len tak strkala jazyk do úst na diske. Nejde o to, že by ma "dostal". Je totiž úplne iný a viem, že by s ním nejaký vzťah bol asi nepredstaviteľný, ak by teda nemal byť založený na sexe.
Aj tak ma občas napádajú zvláštne myšlienky, budievam sa zo snov, kde vystupoval on a keď ho stretnem, čo našťastie nebýva často, padajú samé dvojzmysly. Ale do "reálu" by so ho nechcela..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale to je taky paradox ze skoro vzdy skoncite s takymi ktorych neznasame lebo nas fyzicky pritahuju...napr. ja s nevyspelymi malymi stetkami co nevedia co chcu
a tvoje nevyspele stetky...ak ide len o fyzicku pritazlivost, tak to nie je nic katastrofalne, lebo z toho sa skor ci neskor vyrasta
a paradox, ze ten kto ma zo vsetych ludi najplnsiu hubu moralnych sraciek je on...
Tuzim po nejakom chalanovi, ktory by ma lubil a pritom stretnem nejakeho hajzla, ktory napriek tomu aky je, si ma dokaze ziskat, fakt nedava to logiku, ale ide o tu dusevnu pritazlivost)
Ale ked citom sa rozkazat neda, nemozes si urcit, do koho sa zalubis (ci skor kto ta pritahuje) a kedy na neho zabudnes.
A nad tym ani neuvazuj Urcite je lepsie mat menej dievcat, ako byt svina...
to hej ale tak ked sa jeden chvali ze ich mal desiatky a cim sa ja mam chvalit to nestoji oproti nim ani za rec...
A ako je neznasam take reci, kolko ich uz kto pretiahol, fakt ako sa mozu asi citit baby, jak nejake handry abo co... A btw chvalit sa mozes aj ty, vacsina co ma taketo reci babu ani nemala
heh ja sa chvalim vzdy pravdivo len obcas trochu nieco prikraslim ale to robia vsetci chlapi
tak akych vlastne chcete? ale jedno som uz zistil ze k vam nemoze byt clovek dobry a mily lebo potom vas znudi alebo si myslite ze mu ide len o jedno...
A viem si predstavit to "obcasné prikrášlenie" Vačšinou je to len o veľkých rečiach a pritom činy (či skôr skúsenosti) žiadne
sak vies ako to bolo v prci,prci prcickach ze pravidlo troch : zenia povie ze mala jedneho a pritom mala troch a chlap povie ze mal tri a pritom nemal ziadnu
A pravidlo troch je ozaj nezabudnutnutelne A to ze akych chalanov chceme, kazda chce ineho. Ale tak vo vseobecnosti na vztah ani uplneho anjelika ale ani zase sviniara.
Mna osobne by asi tiez PRILIS dobrý, romantický a dobrý chalan tiež nudil. A urcite aj teba taka baba...
p.s. chalana mam a milujem ho-hento je jeho kamarat.toto je len nejaky tik...ako napisala @stikutka
Aj tak ma občas napádajú zvláštne myšlienky, budievam sa zo snov, kde vystupoval on a keď ho stretnem, čo našťastie nebýva často, padajú samé dvojzmysly. Ale do "reálu" by so ho nechcela..