Rozmyslali ste uz ake to bude ked uz raz nebudete mladi? Napriklad teraz chodite von s kamaratmi, robite si v podstate co chcete nikto vam v nicom nebrani, v podstate je teraz vsetko take bezstarostne...ale nebude vam takyto zivot chybat ked budete mat o
premýšlam nad tým ale vždy ma upokojí poredstava že aj tí kamaráti budú mať deti a že si to budeš užívať s manželom manželkou a proste vtedy už budeš myslieť na iné vecia dostaneš sa do štádia že už nebudeš chcieť mať bezstarostný život s kamarátmi podla mňa dostaneš rozum ked treba
Ja si myslím úplny opak. Ked nadobudnem urcite vzdelanie a skusenosti budem intelektualne slobodny, taktiez budem nejaku vaznost. Vsetko bude na mne ako sa zariadim, co budem robit, kde a ako budem zit..Ano budem sa musiet sam o seba postarat, ale nie je nic krajsie ako byt slobodny
pred týždňom som oslavovala 20ku a všetci odo mňa chceli nejakú životnú múdrosť predsa len, už nikdy nebudem -násťročná ale som s tým zmierená, vyhovuje mi to.. stále budem infantilné decko, aj keď budem mať 30, s tým nič nenarobím
nemám kamarátov, sú len ľudia ktorí ma poznajú a ja ich. To či bude mať niekto (takmer) bezstarostný život alebo stresovať kvôli maličkostiam záleží ako sa k tomu postaví. Súčasní starší dospelí sú väčšinou... proste debili. Určili si zlé priority a keď si to uvedomia, je už neskoro. ...ja napr. ešte len teraz začínam skutočne žiť ...konečne
Ale každopádne nebudem žiť do sedemdesiatky s nejakým pologramotným chujom a deckom, čítať Slovenku, pariť riť v kanclíku za tristo eur a celý život si sporiť na kuchynskú linku.
Najskôr budem dlhodobo nezamestnaná a nezamestnateľná, závislá na liekoch, hnusná asociálna troska, slabozraká, krivá a obézna, ale v žiadnom prípade nechcem klasický slovenský život.
vek maš uvedený 18, teraz si mladá, ale mladosť sa ti skončí už po mature príde buď práca alebo vysoká a spolu s nou aj brigáda a zrazu už nebudeš mocť robiť, čo chceš a venovať sa len kamaratom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A keď budem mať deti,tak nie preto aby som ich "mal na krku" ale mal ich rád.
.. mám rada deti, chcem mať deti, budem mať deti..
bude mi to vyhovovať viac, ako teraz, keď niečo chcem, musím si pýtať peniaze od mamy, s ktorou sa inak nejak extra nebavím..
.
..kvak..
Najskôr budem dlhodobo nezamestnaná a nezamestnateľná, závislá na liekoch, hnusná asociálna troska, slabozraká, krivá a obézna, ale v žiadnom prípade nechcem klasický slovenský život.