rozmýšlali ste niekedy nad tým ako vzniká moment kedy je človek už závislý od niečoho? ja neviem od 14tich pijem kávu, a zrazu som si jedného dňa toho roku uvedomila že som od nej už závislá... minulý rok som ešte nebola, kedy sa to stalo? čo sa stalo že
ja som clovek, co sa stane rychlo zavisly. a kedy je ten moment? tazko povedat. najprv to clovek robi, lebo chce a potom to uz robi preto, ze musi. najhorsie je, ze zo zavislosti sa neda dostat. clovek s tym moze prestat a tvarit ako velmi je "cisty" a "za vodou", ale potom raz pride den, ked neodola. zivot je prilis dlhy na to povedat si "nikdy viac".
ale čo sa týka toho zaľúbenia, ja som si to minimálne teraz presne uvedomila, že práve teraz v tejto sekunde som sa zaľúbila.. proste som sa zobudila, pozrela naňho a že "boha.. je to tu"
@xrumka hej...ked ideme dakam preč, ku babke, mimo dom, alebo sa nám doma čajik minie tak v pohode aj cca mesiac prežijem..a potom ked sa kupi tak si fičim zase. Takže si nemyslim že som zavislá...teda dufam
@pijemzelenycaj no, ja bez kavy vydrzim tak dva dni lebo predsa len, v kazdej restike si mozes dat ak sa minie, v automatoch na stanici, no predsa vsade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale zase, som závislá od cigariet.. to si kľudne môžem priznať.. keď mám chuť na cigu a nemôžem si zapáliť, tak začnem byť nervózna..
a asi od ničoho iného nie som závislá.. myslím..
aha a ešte.. pamätám si na prvé rande pred 4 rokmi s mojím terajším priateľom a život bez neho si už predstaviť veru neviem..
ale teraz furt rozmýšľam, na čom som závislá aha, akurát ma napadlo, že na 9gagu
ale čo sa týka toho zaľúbenia, ja som si to minimálne teraz presne uvedomila, že práve teraz v tejto sekunde som sa zaľúbila.. proste som sa zobudila, pozrela naňho a že "boha.. je to tu"
keď som si začala sama pred sebou odôvodňovať, prečo nie som. vtedy som si uvedomila, že asi som
moju poslednú zaľúbenosť som si uvedomila v okamihu,keď sa mi dostupnosť jej zdroja vytratila.. dovtedy som si myslela,že je to len hra.
a čo sa týka závislostí- nepripúšťam si ich.. a možno je to o to horšie. neviem
ale zase... nič extra zlého nerobím