To len ja som taká lenivá? Alebo aj vy ked chcete íst spat, thak sa vám nece postavit zo stoličky vypnut pc a íst si lahnut? no samozrejme predtým hygiena
ja som strašná lemra... fakt... raz na jednej chate mi celú noc bola zima, lebo sa mi nechcelo sadnúť si a vybrať si sveter z tašky, čo som mala pri nohách
hej hej presne ...mne sa uz hodinu chce spat...ale nechce sa mi vstat vypnut comp, zhasnut svetlo...ece ze som si uz umyla zuby..jejda a ece prezliect do pyzama ah ja som tiez hrozna lemra
oo thak som rada že nesom sama bo by som mala asi výčitky svedomia bo aj mama ma vžddy buzeruje že celé dni len jem aspím a pozerám telku Ale ked idem vonku stažuje sa že nikdy neosm doma Ale predsa najradšej ležím v posteli a nič nerobím
obcas som taka lemrava dokonca az tak ze ani nevylezem hore po schodoch a spim na gauci v obyvacke a ani sa neodmalujem ale to vynimocne asi 2x do roka potom vsak rano nic nestiham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no a tez sa mi nechce,ja idem az ked ma niekto vyzene