Za cielom zlepšiť si angličtinu si chcem písať s niekym anglicky hovoriacim, kto nehovorí slovensky. Poznáte nejaku stranku, niečo ako anglicky birdz alebo pokec?
@applejill spolahlive normalne si tam vytvoris profil a potom si uz len das zobrazit ludi podla pohlavia,veku,krajiny,kontinentu alebo sa ti tam zobrazuje na jednej strane par ludi...mas tam aj moznost,ze ti ukaze,kto si pozrel tvoj profil...nie je to ako pokec(tie chatovacie skupiny som tam nenasiel a navyse nie su tam taki drbnuti ludia ako na pokeci)...tu si vyberies cloveka a napises bud na nastenku alebo rovno posles spravu...dobra vec to je fakt zatial nemam s tym zle skusenosti
Ahoj, pokud mohu poradit, pro výuku anglické gramatiky ti bude stačit kdejaká knížka, ale důležité je každý den angličtinu procvičovat, perfektní stránka je www.newsinlevels.com.
Ja sa snažím naučiť anglicky. Keby sa niekomu z vás chcelo so mnou si písať pripadne niekedy si zavolať s tým že by som sa možno konečne naučil kus anglicky. Napíšte mi ak by niekto mal záujem. Ď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ať se daří.