Ťažko vyberať z takýchto možností... súčasná vláda je aká je, o kauzách Smeru ani netreba bližšie hovoriť, ale vznikajúce opozičné bloky sú len iné odtiene toho istého, dali by sa nazvať 60 odtieňov sivej. Ak by nemala prísť nejaká reálna zmena, tak nech radšej zostane súčasný stav, teda koalícia Smer, SNS, plus k nim nech sa znovu pridá nejaká strana, napríklad Most. Kotlebovci sú príliš ,,toxickí", ich si do koalície zrejme nevezmú, ale ich ,,tichá podpora" bude pri tvorbe koalície zrejme potrebná. Niežeby som od súčasnej vlády očakával pozitívne zmeny, žeby som ich považoval za nejaké morálne autority- ale radšej nech zostane súčasný stav, ako návraz miklošovsko-dzurindovských reforiem, a progresívne výmysly aplikované do našej kultúry.
@4 no toto si myslim aj ja. najskor by to dlho nevydrzalo, ved niektore strany tam maju celkom protichodne myslienky. takto vytvorena koalicia by vznikla len preto, aby nebol vo vlade smer a lsns. takze by to bolo dost na silu a dost pochybujem o funkcnosti. proste je ta politika cim dalej tym viac na hovno. toto su snad prve volby, kedy uvazujem nad tym, ci ist vobec volit.
@dwarvax No to, čo spáchala táto modrá vláda, ako lacno zapredala krajinu a urobila z nás vazalskú koloniu (tento proces samozrejme začal už za čias Mečiara, no ,,domekratické, kresťanské sily" ho dotiahli do obludných rozmerov), považujem za ekonomickú vlastizradu. Michal Šušak, ktorý bol do privatizácie SPP zapojený ako ,,poradca" bol v Rumunsku zavretý za podvody, a to jeho pôsobenie tu u nás zrejme tiež nebolo úplne čisté. Dobrá je na túto tému aj táto štúdia:
ak by bola prva moznost, tak je vlada stabilnejsia, lebo je zlozena z menej politickych stran, co je urcite velke plus. Na druhu stranu (odhliadnuc od kocnera a spol) sa mi nepacia sucastne opatrenia, ktore tato vlada zavadza, cize mozno by som skusil skor druhu moznost
dufam, že sa ľudia konečne prebudia a tieto k.... strany nebudú voliť...
ale, ako poznám ľudí, drbu na svoju budúcnosť a budu voliť podľa simpátií.. viď voľba nelegálnej star žu-žu...
SMER - SD nedokáže nič ponúknuť. Sú to len zbohatlíci neschopní. SNS takisto. LSNS sa nechajú zapredať.
Všetci z nich robia a prijimaju len povrchné úpravy. ala Po mne potopa.
A nerozumiem prečo nie je Sme Rodina v prvom riadku. Kollár pôjde so Smerom, ak sa bude mať možnosť pridať.
Nemusí byť toľko strán v koalícii, ak budete voliť iba niektoré. Napr. bez takého KDH... čo aj tak nič dobré nespraví a tiež je schopné sa pridať k Smeru-SD...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» poleblog.sk/wp-content/uplo...
No a za tú progresívnu agendu považujem napríklad toto:
» www.cas.sk/clanok/712462/r...
Čiže relativizácia a spochybňovanie všetkých tradičných hodnôt.
ja verim v revoluciu!
ale, ako poznám ľudí, drbu na svoju budúcnosť a budu voliť podľa simpátií.. viď voľba nelegálnej star žu-žu...
Všetci z nich robia a prijimaju len povrchné úpravy. ala Po mne potopa.
A nerozumiem prečo nie je Sme Rodina v prvom riadku. Kollár pôjde so Smerom, ak sa bude mať možnosť pridať.
Nemusí byť toľko strán v koalícii, ak budete voliť iba niektoré. Napr. bez takého KDH... čo aj tak nič dobré nespraví a tiež je schopné sa pridať k Smeru-SD...
Proste sa treba odsťahovať...