Lepšie je mať krajšieho alebo mudrejšieho chalana???
Mam rada dvoch chalanov jeden je velmi pekny a aj zabavny ale nema rozum mysli si ze vsetko sa toci okolo neho. Ten druhy nieje az taky pekny ale je strasne zlaty a mudry ale nieje s nim sranda
kde toto speje tak to fakt neviem. Mudry by ta poslal rovno do .... keby si toto precital podla mna ano? zalzi podla toho na akej frekvencie si ty. ak si na nizkej tak ber hlupeho a ak si na vyssej tak ber toho mudreho. a tebe by som potom radil asi toho pekneho ... ked je s nim podla teba vacsia sranda.
ako sorrac ale ako ti mame v tomto pomoct? ved je to tvoj zivot a tvoje rozhodnutie..ved sa riad srdcom.a.a z toho co pises je vidiet ze nelubis ani jedneho z nich..lebo ak ano tak nepochybujes ktoreho si mas vybrat..moj nazor!
to musis ty vediet, ako to citis ale jedno viem isto, mala som chlapca, ktory bol krasny a dobry, ale sklamal ... a tak ja si budem hladat takeho ktory nebude nadherny, ale bude ma lubit a budem v jeho zivote na prvom mieste tak ak ti mozem poradit, nehlad nikdy na krasu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tak ty si nezasluzis ani jedneho z nich
(nabuduce tu najdem otazku ci si ma vybrat pekneho, mudreho, inteligentneho, a vtipneho, alebo ci si ma zobrat bohateho )
dziziz kam tento svet speje?
A tomu druhemu kup woloviny len pre istotu. Ak zlyha jednotka.