@eraser ja som za, mohli by sme niečo keď nás tam toľko ide...
takže @eraser , @kachie , @vast , @delpurr , @h8u , @silence , @mayben a bohviekto ešte... zlaďte si hodinky, je 21:18 GMT +1 o 3...2...1...teraz! Takže, kedy sa kde stretneme? Veď toto by mohlo byť úspešnejšie jak birdz stretká!
@chevro kedy ? myslím, že ani sami nevieme ešte ale navrhoval by som asi 2. večer/noc, tú prvú sa asi každý bude chcieť rozbiť najprv s tými svojimi .)
a kde ? najlepšie asi v tom stanovacom mestečku / lese niekde na rázcestí... ajtak sa najprb pôjde na jednu z chát predpokladám, tak načo odbiehať ďaleko
@chevro no jo, ja som na tom uz 2 mesiace ze idem, ale na poslednu chvilu cakam, kedy vyvesi termin jednej skusky a je mozne, ze vobec nebudem moct koli POSLEDNEJ skuske v bakalarskom studiu dojst
@delpurr kokotiiii, pekne im vysvetli že LIR je LIR a nech ti dajú normálny termín
@eraser fuuu, to bude problém zorganizovať si myslím... tak či tak, ja dojdem! a pokúsim sa donútiť ľudí dojsť kuknúť teba, ak budeš hrať v skorších hodinách tak je to také fajn stretko pri pivku!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
www.letitroll.sk
ak všetko dobre dopadne, tak @delpurr tiež
takže @eraser , @kachie , @vast , @delpurr , @h8u , @silence , @mayben a bohviekto ešte... zlaďte si hodinky, je 21:18 GMT +1 o 3...2...1...teraz! Takže, kedy sa kde stretneme? Veď toto by mohlo byť úspešnejšie jak birdz stretká!
len 80 libier vstup.. no nekup to
a kde ? najlepšie asi v tom stanovacom mestečku / lese niekde na rázcestí... ajtak sa najprb pôjde na jednu z chát predpokladám, tak načo odbiehať ďaleko
@eraser fuuu, to bude problém zorganizovať si myslím... tak či tak, ja dojdem! a pokúsim sa donútiť ľudí dojsť kuknúť teba, ak budeš hrať v skorších hodinách tak je to také fajn stretko pri pivku!
@eraser no šak toto mi napadlo, že by sme ťa šli kuknúť a potom by si sa pripojil vieš kedy hráš?
by sme mohli dať aj ten event na FB, nech sa to tam pomaly zberá, hm ?
» www.facebook.com/events/46360212...
detaily pribudnú časom, of course...
» on.fb.me/LGZzUk...