Ahojte, neviete niekto kde zistim ci letecka spolocnost vyzaduje pas alebo staci len obciansky preukaz??Jedna sa o letecku spolocnost NORWEGIAN AIR.Popripade skusenosti ci ste cestovali s nou len cez OP
No jedna sa o Norsko. Len na stranke ministerstva bolo pisane ze tam staci OP ale ze treba pozriet aj na letecku spolocnost lebo niektore vyzaduju pas.[Tam bolo myslene vseobecne na krajiny kde staci OP ze niektore Let.spoloc. vyzaduju ten pas]
@salora ano ale kde vies? Na stranke ministerstva je to pisane tak ako som hore pisal, a pri leteckych spolocnostiach vobec neviem kde hladat takuto informaciu.
Ide o to ze ho nemam a vybavenie na rychlo stoji 100e,a vlastne nemam ho ako vyuzit potom ani,tak ak by mi stacil OP by som usetril Samozrejme ak by to bolo nutne tak si ho musim vybavit no len to ma zaujima ci je vlastne nutny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov