Na svete zahynulo dôsledkom komerčných letov v roku 2011 "iba" 373 ľudí, čo pri počte prepravených ľudí (2,84 mld) je "iba" jedno úmrtie na 7,6 milióna pasažierov.
Ja mám rada presso na letisku Je sice tri krat drahsie ale ma taku predsmrtnu atmosferu Celkovo sa nebojim,ale ked vlietame tam mam pocit ze sa zrutime a stale kontrolujem cez okienko ci nam nehori motor ( aj ked ho nevidim)
x-krát, ale, že by som si to nejako užívala, to nemôžem povedať, pretože mám dosť poškodený bubienok v uchu už od narodenia, tak ma vždy pri zmene tlaku neskutočne začne bolieť hlava a uši a nejako strácam rovnováhu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
vlastne, vtedy som bola o dosť odvážnejšia, čo sa všetkého týka.
ľúbim pevnú zem pod nohami. chcem aby ma vedeli identifikovať, až budem mŕtva.
milujem cestovať, radšej 3 dni v aute, vlaku, na lodi, ako sedieť 3 hodiny v lietadle a báť sa pozrieť z okna.
(jo jo, výhovorky slabé, som proste posera )
» www.bbc.com/travel/blog/201...
Na svete zahynulo dôsledkom komerčných letov v roku 2011 "iba" 373 ľudí, čo pri počte prepravených ľudí (2,84 mld) je "iba" jedno úmrtie na 7,6 milióna pasažierov.