Ahojte, mno mám taký problém, brat mi rezervoval letenku, došla mi na mail a teraz ju tam odrazu nemám, čo mám robiť??? Buď blbne server, na ktorom mám mailovú stránku, alebo mi ju fakt surovo vymazali (aj keď neviem prečo by to mali robiť, keď to bola le
je to uplne v pohode. vstupis, sadnes, cakas a vystupis uplne niekde inde. priprav sa na par uplne beznych otrasov pocas letu a na nejake to pretazenie pocas startu a stupania. inak vsetko super.
kazdopadne sa priprav na prepadnutie lietadla a podobne zalezitosti
ale tak inac je to akoby si isla s autobusom, je to fajn zazitok turbolencie sa nezlakni, popripade ked sa vytahuje podvozok tak to trochu zvykne zatriast
noo tu schranku mam na poste, ale ta asi s ním skončím, lebo stále tam niečo blbne ale tú letenku mi neposielal brat, ale skyeurope čiže eeehm je to rezervované a ja som si to mala vytlačiť a dojsť s tým na letisko a bla bla, no proste elektronické letenky sú blud pokiaľ ide o ich funkčnosť keď ich potrebujete a idem len asi na dvojhodinový let zhruba....
joooj... ja milujem lietanie sice som zatial letel (len) 10-krat, dokonca 2-krat v bussiness class Je to pohodickaaa... akurat vzlietanie a pristavanie je take najintenzivnejsie. Ja si to vzdy uzivam Hlavne ked pristavas, tak to s tebou tak buchne... ale je to sranda Ale zalezi aj od pilota, ze aky je sikovny... ale nemas sa coho bat... je to pohodicka. Ak mas dlhsi let (nie KE-BA), tak ti daju aj najest, aj napit, mas skvely vyhlad... je to naozaj fajn
Myslím že ti na to úplne stačí občiansky...ja som si tú letenku vytlačila len raz a inak mi vždy stačil OP. No a skyeurope... tak to ti prajem veľa šťastia. Naposledy keď som s nimi letela tak mi let preložili o 7 hodin lebo sa im pokazilo lietadl
@7 skyeurope ti zadara neda ani trt letel som nimi BA - londyn, a vsetko pekne zacvakat. To len ked letis mimo europy, alebo spolocnostou, ktorej letenka stoji raz tolko ako u konkurencie. Napriklad ked som letel lufthansou vieden - mnichov (pripadne frankfurt), vtedy som mal zadara obcerstvenie.
@4 naposledy ked som letel, tak tesne predtym (10minut) ako sme pristavali, nam brutalne zatriaslo zadkom a lietadlo strasne prudko kleslo, to vyzeralo ako keby padame
@16 no to ano, dobre ty si rezervujes letenku, a musi ti prist doklad, cim preukazes, ze ten let mas rezervovany. Alebo to je iba na meno, takze prides ku check-in? sa to nazyva a tam ta vybavia neviem ako to je presne. Ale urcite by si si nemala nic tlacit z e-mailu, by mali daky doklad vystavit a poslat ti to a ak nie to, tak potom priamu uz v letisku. ale to je len moj nazor
ten mail bol pre teba len overenim ze je vsetko ok
ja som tiež takto letela lietadlom po rezervovaní letenky mojou sestrou..len som dosla k okienku spolocnosti ktorou som letela- na letisku, a pak mi dali letenku a cakala som...a cakala..a cakala..a tak to islo asi tri hodiny
netreba ti nic len ukazes obcianku ked to dal na tvoje meno a mas pokoj..ked nie tak uz to nejako vysvetlis....neboj sa je to super pocit letiet bezpecnejsie nez auto bicykel vlak alebo trolejbus ....
@10@501 no, ja som to mal zasa za bonusove body, platil som len letiskove poplatky ale VIP salonik sa mi pacil... Kosicky je sice naprd, ale ten Prazacky je super
@11 neletel som SkyEurope, ale ČSA, a ta dava obcerstvenie... len na KE-BA nedava, lebo nemaju kedy, kedze cista doba letu je cca 15 minut. A mas pravdu, nizkonakladovky chcu vsetko zacvakat. Som letel s Bemybaby do Birminghamu z Prahy a pytali odo mna za sendvic cejakych 7 libier Takze som 3 hodiny sedel o hlade a smade A v ten den som jedol jedine nejaky suchy rozok od CSA z letu KE-PRG
@seagull1 ja som bol v tom pražáckom vip salone a nedostal som to samozrejme len tak ale dali mi k tomu ešte 200$ a letentu bussiness class a že či som ochotný za toto všetko počkať hodinu na ďalší let 8) bo potrebujú súrne moju letenku pre niekoho iného a pre mňa samozrejme žiaden problém aj tak polovica zájazdu čakala na ten druhý let
...a k tej strave BA-Praha bageta a také drobnosti a Praha-Káhira obed ako presne to stačilo ani prejedený ani hladný vedia čo robia ČSA 8)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a co sa tyka toho mailu, tak to ti neporadim
A aku mailovu schranku mas?
Letel som par krat, pohodicka,na zaciatku blby pocit,ked vzlieta lietadlo,ale staci zhlboka dychat a pohoda.
Najlepsie je zaspat,to sa mi stalo raz a je to pohoda,ked spis,nic necitis a ked sa zobodis tak uz mas najhorsie za sebou
A na aky dlhy let ides?
ale tak inac je to akoby si isla s autobusom, je to fajn zazitok turbolencie sa nezlakni, popripade ked sa vytahuje podvozok tak to trochu zvykne zatriast
@4 naposledy ked som letel, tak tesne predtym (10minut) ako sme pristavali, nam brutalne zatriaslo zadkom a lietadlo strasne prudko kleslo, to vyzeralo ako keby padame
ja som tiež takto letela lietadlom po rezervovaní letenky mojou sestrou..len som dosla k okienku spolocnosti ktorou som letela- na letisku, a pak mi dali letenku a cakala som...a cakala..a cakala..a tak to islo asi tri hodiny
je to ale dosť ok..niet sa čoho báť,,
no a ja idem na vianoce prec z anglicka a bude mi super hocikde inde nez tam
kto mi chcete pomoct,napiste mi prosim ts,ja vam napisem co je vo veci,ci by ste mi mohli poradit...
@11 neletel som SkyEurope, ale ČSA, a ta dava obcerstvenie... len na KE-BA nedava, lebo nemaju kedy, kedze cista doba letu je cca 15 minut. A mas pravdu, nizkonakladovky chcu vsetko zacvakat. Som letel s Bemybaby do Birminghamu z Prahy a pytali odo mna za sendvic cejakych 7 libier Takze som 3 hodiny sedel o hlade a smade A v ten den som jedol jedine nejaky suchy rozok od CSA z letu KE-PRG
...a k tej strave BA-Praha bageta a také drobnosti a Praha-Káhira obed ako presne to stačilo ani prejedený ani hladný vedia čo robia ČSA 8)