Chcel by som sa spítať kto z vás túži ísť na vysokú školu muzických umení (VŠMU, JAMU, DAMU) (napíšte mi nech pokecáme a vymeníme info) - poprípade sa rozpíšme tu
ňom..tak já sem takisto scela íst do Brna na Jamu, ale jaksi sem to potom zavrhla, tak sem šla na Všmu, kde ma síce nezebrali na herectvo, lebo tí skúšky tam byli fakt drsné, nakolko nezebrali chalaniska, kerý hral odmalička v ochotníckem divadle a chalan, kerý sa rok predtým dostal do tretieho kola, tak ho teraz vykopli v prvém...takže všmu je dosti drsné...no ale inak je na všmu, ked už si tam, totálne perfektne
Ja som len siedmacka na zakladke ale uz tento rok sa budu posieat predbezne prihlasky na strednu skolu.Ja by som velmi chcea studovat herectvo a spev a hravat v muzikaloch v divadle.Uz som par hereckych aj spevackych uspechov mala takze myslim ze mam sancu len neviem aka stredna skola je na herectvo a spev.Vedeli by ste mi poradit??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Budú to učiť pedagogovia zo školy » www.jamu.cz/documents/difa/...
tak... odmalička mohol hrávať v ochotníckom divadle.. ide o to či bol dobrý, kreatívny, vedel improvizovat a či bol talentovaný
všmu... hmmm to je moj sen ..