@strommen2428 ja skoro tiež vtedy nepracujem, aj keď u mňa je to nedobrovoľné a práve preto nemám veľmi rada tieto mesiace, 2 mesiace oddychu sú pre mňa veľa, chcela by som pracovať aspoň toľko ako cez rok a väčšinou sa mi to nepodarí.
Aspon rano nebude plno decak v prostriedkoch MHD. Co je ale tak trochu jedno, lebo hromadnou dopravou do prace nechodim uz dlho. Ale inak nic. Aj tak si vo vacsine pripadov clovek nemoze vziat dovolenku kedy chce.
d170 ...a co je tvojim zamestnanim ? ..preco nemozes pracovat ? , kto si si prácu nájde či ? ...napr. ja nechcem ... za komunistov by ma nazvali lenivým hovadom a už by som sedel za príživníctvo
@strommen2428 no mám práce len na dohody a je to ovplyvnené aj tým, že je uhorková sezóna a robím v oblasti marketingu, reklamy a tam nie sú veľmi nové zákazky cez leto.
a v mojom regione si je nájsť niečo ťažko, možno čašníčku, ale tú tie potrebujú od nejakého apríla a vtedy by som to nestíhala robiť a cez leto už berú iba po známosti a na iné miesta na zastupovanie počas dovoleniek berú len študentov vysokej školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a v mojom regione si je nájsť niečo ťažko, možno čašníčku, ale tú tie potrebujú od nejakého apríla a vtedy by som to nestíhala robiť a cez leto už berú iba po známosti a na iné miesta na zastupovanie počas dovoleniek berú len študentov vysokej školy.