vacsina tych pesniciek su totalne kokotiny, co len radia zacnu pustat, prehlasovat ze pustame letne hity a tym ze to ludia pocuju 10krat denne ich to chyti
keby na tu pesnicku niekto narazil len tak nahodou, radsej by ju oblukom obisiel
fakt neviem podla coho sa pesnicky delia na "letne hity" a na zvysok
@piter09 podľa mňa taký typický letný hit by mal byť taká tanečná pesnička na odviazanie sa mala by mať také rýchlejšie tempo...taká párty muzička...mala by byť pozitívna, taká energetická, niečo by malo z nej vyžarovať...a ešte niečo...čo nvm presne definovať... proste letný hit
komerčné sračky na smiech. Ani jedno z toho nemá s hudbou nič spoločné. Len najebaný teens na diskotékách, ktorý to počúvajú aj 10x za noc to isté a pseudo-windows-media-player DJ-ovi to je jedno. Hit sa stane z toho len preto že to púšťajú v rádiach za deň viac ako 48x .
@sugy1 áno, myslím môžeš mať na to iný názor a neberiem Ti ho a nájdem Ti veľa ľudí, čo povedia, že títo páni hore vymenovaní sú vynikajúci umelci
@forte vieš čo, keď vravíš, že to nie sú umelci...urob album, ktorý bude úspešný aspoň do tej miery ako sú oni a budeš mať toľko fans ako oni...jo?? ptm môžeš s kľudným svedomím povedať, že je to sračka...ale keď nemáš vydaný ani ten jeden album, tak prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, nečuduj sa, že som ich nazval umelcami...pretože pre mňa sú umelci...robia skvelú hudbu, ktorá sa mi páči
@forte vidíš to...pustil som si tie odkazy čo máš v profile.... Vôbec, ale vôbec sa mi tá hudba nepacila ... Tiež by som sa mohol spýtať .. "Ako toto može niekto nazvať umenie???" -> len Ťa parafrázujem...
Ale nechcem to... Pretože viem , že každý má iny hudobný vkus a pre Teba je dobre toto , pre mňa je dobre toto... Pretože aj tie texty a všetko proste toto sa mi nepáči že za hudobný vkus si vedia ľudia nadávať ...
@fluptak ja viem ze pohlad na to, co je "umenie" je u kazdeho iny a niekomu sa paci rap, niekomu nie, ale ked niekto nazve "umenim" henych dvoch meganesympatickych chujov pri ktorych pravidelne "zvodne" trsaju na slovenskych diskach nadrbane 13-tky o______________________O
nevadi no, nechajme to tak radsej aj tak nema zmysel sa o tychto veciach hadat...ked sa ti to paci tak nech, ale ja to nepochopim nikdy a hudba toto pre mna nikdy nebude takisto ako drviva väcsina sucasnej slovenskej tvorby
Ja celkom zdieľam výber tohto rebríčka TOP 10 letných hitov, až na Arasha a tú fialovomodrobielo hlavatú PINK, ktorú neznášam ! » student.dnes24.sk/rebricek-top-10...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
zo slovenských ešte ako-tak táto:
vacsina tych pesniciek su totalne kokotiny, co len radia zacnu pustat, prehlasovat ze pustame letne hity a tym ze to ludia pocuju 10krat denne ich to chyti
keby na tu pesnicku niekto narazil len tak nahodou, radsej by ju oblukom obisiel
fakt neviem podla coho sa pesnicky delia na "letne hity" a na zvysok
ale to je len môj osobný názor
energicka, rychla, pozitivna, ma tempo
uz len klip na plazi a moze to byt letny hit, vsak?
síce asi nie...lebo akonáhle príde leto, tak ľudia frfľú, že je teplo..
ma znechutili tie picoviny v 0
dobre...mimo SVK...
toto už proste cítiš z tej pesničky, že je určený na leto
alebo toto...
proste cítiš, že je letný hit
@majo myslis, ze sa mu zase podari duet s beyonce? to by teda bol letny hit!!
ale Kali, Majk Spirit +H16, Gamba, Strapo, 4D, Suvereno, Revolta sú podľa mňa kvalitný
jednoznačne
milujem tu pesnicku
to bude letny hit
to je celorocny hit
a daj si prosim prec tu Trnavu z profilu
mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii O__________________O
@forte vieš čo, keď vravíš, že to nie sú umelci...urob album, ktorý bude úspešný aspoň do tej miery ako sú oni a budeš mať toľko fans ako oni...jo?? ptm môžeš s kľudným svedomím povedať, že je to sračka...ale keď nemáš vydaný ani ten jeden album, tak prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, nečuduj sa, že som ich nazval umelcami...pretože pre mňa sú umelci...robia skvelú hudbu, ktorá sa mi páči
kvoli tomu textu hlavne
A zo zahraničnej hudby by som dal všetkých desať za.:
Ale nechcem to... Pretože viem , že každý má iny hudobný vkus a pre Teba je dobre toto , pre mňa je dobre toto... Pretože aj tie texty a všetko proste toto sa mi nepáči že za hudobný vkus si vedia ľudia nadávať ...
nevadi no, nechajme to tak radsej aj tak nema zmysel sa o tychto veciach hadat...ked sa ti to paci tak nech, ale ja to nepochopim nikdy a hudba toto pre mna nikdy nebude takisto ako drviva väcsina sucasnej slovenskej tvorby
nie je síce slovenská...ale táto sa mi páči
ja len, ze ked pocujem tie mena, strasne sa mi chce smiat a plakat naraz ....