Nie také aby tam boli samé deti do 11 rokov, (lebo raz som už také zažila a okolo mňa boli samé decká a ja som bola z tábora najstaršia. ) Najlepšie by bolo keby to bolo niekde na východnom Slovensku ab
minulý rok som bola tu » www.ckfany.sk/sk/tabory/fany-... ale už poznám tie decká čo tam chodia každý rok a ja práveže chcem spoznať úplne nových ľudí a nerada chodím do táborov s kamarátmi ktorých poznám lebo chcem nájsť si nových a tí ktorých už poznám tak by mi v tom trochu bránili, lebo by som musela byť aj s nimi
@mirka7 tieto tábory pre starších sú dosť od veci bola som na pohoďáku keď som mala asi 13-14 a nudila som sa teda poriadne.. veci čo sa robia na kalsických táboroch s malými deckami pochopiteľne tie staršie nebavia, takže to dopadlo tak, že sme sa väčšinu dňa nudili niekde na izbe alebo v tieni pod stromom. A najebaní vedúci sa tam hádzali do bazéna proste vyhodené peniaze
@ladylolita zas nechcem ani nejaký vojenský výcvik že vstávanie o piatej ráno, rozcvička, cez deň sa nachodiť 20 kilometrov a ísť spať o deviatej
Minulý rok bolo super, mali sme na každý deň program, buď sme hrali voda bum s balónikmi alebo sme išli do obchodu do dediny, alebo sme mali športový deň, bazén, a večer diskotéka a po nej bola 2x aj nočná súťaž chodenie po lese o jednej v noci. Večierka nikdy nebola, párty na izbách do tretej ráno. Bolo celkom fajn, ale ten program je tam taký istý každý rok. To by ma asi nebavilo.
@poke jáj ty si si myslel, že ti opravujem gramatiku?
sú aj iné tábory, čo majú zameranie možno trochu iné, ako majú skauti, a sú super...ale to závisí vo veľmi veľkej miere na tom, akí ľudia sa tam stretnú, čo sa týka organizácie
tak ja nehovorím že inde je zle, ale ten klasický tábor: stany, táboráky, skúšky odvahy, večerné historky a ták nemajú v náplni ostatné tábory (no možno majú, ale neviem či chápeš, ak si bola na skautskom tábore, by si vedela rozoznať rozdiel ) prosto skautské sú trochu ""drsnejšie""
a áno, to záleží proste na tom, čo má byť náplňou toho tábora...každý má niečo do seba a z každého sú super zážitky, ale musia tam byť ľudia, ktorých to baví
@janehonda tak to sú zbory kde ťa zaradia do vekovej kategórie, neviem treba sa spýtať, si daj do googlu skauti stredné slovensko,alebo neviem .. tieto zbory nepoznám, musí sa s nimi skontaktovať
@janehonda tak hej ale to tam je uplne nieco ine DD sme partia a nezaujima nas niak muzikal to je tam dalsia blbost vedsinou ... tam brutal blbneme ... atd .... sranda tam je velka + disko atd ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@ladylolita prečo?
@lowinqa a zmestíš sa do kufra?
Minulý rok bolo super, mali sme na každý deň program, buď sme hrali voda bum s balónikmi alebo sme išli do obchodu do dediny, alebo sme mali športový deň, bazén, a večer diskotéka a po nej bola 2x aj nočná súťaž chodenie po lese o jednej v noci. Večierka nikdy nebola, párty na izbách do tretej ráno. Bolo celkom fajn, ale ten program je tam taký istý každý rok. To by ma asi nebavilo.
@ladylolita a ešte za to že sa ožrali a hádzali do bazénu brali aj plat, že?...kde to ja žijem :´(
ale celkovo čo som bol na táboroch tak skautský a tie podobné tomu sú najlepšie a tie typické
sú aj iné tábory, čo majú zameranie možno trochu iné, ako majú skauti, a sú super...ale to závisí vo veľmi veľkej miere na tom, akí ľudia sa tam stretnú, čo sa týka organizácie
tak ja nehovorím že inde je zle, ale ten klasický tábor: stany, táboráky, skúšky odvahy, večerné historky a ták nemajú v náplni ostatné tábory (no možno majú, ale neviem či chápeš, ak si bola na skautskom tábore, by si vedela rozoznať rozdiel ) prosto skautské sú trochu ""drsnejšie""
a áno, to záleží proste na tom, čo má byť náplňou toho tábora...každý má niečo do seba a z každého sú super zážitky, ale musia tam byť ľudia, ktorých to baví
nevies o nejakom na strednom slovensku,ale aby tam neboli deti pod 14 rokov?
@janehonda tak to sú zbory kde ťa zaradia do vekovej kategórie, neviem treba sa spýtať, si daj do googlu skauti stredné slovensko,alebo neviem .. tieto zbory nepoznám, musí sa s nimi skontaktovať
a neviem ani ako to tam funguje, ale asi podobne
@marleymt hmm ibaze zbor nie je tabor.nemusi sa tam dochadzat?