Ako u Vás prebieha? Nejaké akcie, koncerty,chaty,stanovačky a pod.? To počasie moc, no dali ste sa napriek tomu odradiť? Kedy a kam idete na dovolenku ..najbližšie hmm? Kde brigádujete? a pod. konečne slniečko svieti
Jeden festival mám za sebou, aj metalový koncert, aj opekačku a výlet, budúci týždeň začínam brigádovať a práve som sa rozhodla, že zajtra alebo v sobotu odchádzam na pár dní na Oravu.
nic takeho zatial.. len sedim doma.. ale dnes idem hrat futbal.. v sobotu tiez.. v pondelok pride priatelka, povenujem sa jej do piatka, medzi tym jeden futbal...a v sobotu dalsi.. potom uz pojdem na futbal pozriet ligu a neskor na hokejove pripravne
pfuu prvy tyzden uplne umieram nudou a citam knihy vsetky za radom ..zajtra odchadzam na Domasu , tak bude fajn vikend ..potom tyzden zas nuda a potom cestujem na stredne slovensko , punkaci detom ..a akcie ..sa to uz rozbehne
na tieto prázdniny som nič špeciálne neplánovala, ale zatiaľ som nepremrhala ani jediný deň a som na to hrdá, keďže mojim zvykom bývalo väčšinu dňa presedieť doma. Teraz som rada keď aspoň na pár minút denne vidím našich
Chodim vonku ako sa len da...zajtra idem na vikend na Kysuce...v auguste do Grécka na 10 dní...a medzitým nejake chatovačky,grilovačky....a hadam este aj nejake vylety kade tade
najprv čítanie knihy nejaké akcie opekačky chaty ...aspoň raz do týždňa bajk pm3 a freeride ....bola by som rada keby som si našla brigádu čo sa nestane a ešte by som bola rada keby som šla do stuttgartu na Placebo....čo sa musí stať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
plaaany su. len ci sa zrealizuju
a potom ked pridu take spontanne akcie, tie neplanovane su najlepsie
a potom este idem na 10 dni s kamoskou prec