@sypomka Chystám sa asi tak 10 rokov len sám nepôjdem....chcem zdieľať zážitky s niekým a ináč možno taliansko a ak to nevýjde, tak idem sám niekde sem k moru kde bývam
predsavzatie - prejsť 5 hlavných miest v EU
týždeň Barcelóna, 4 dni Londýn, 10dní Atény (perfektné ceny za ubytko!!!! - kríza im prospela), 3dni Amsterdam a na otočku Brusel
Ubytko cez bookingcom (cez » www.kuponyzdarma.sk/... - sú tam tajné ponuky na lacné ubytko cez booking), letenky cez ryanair z BA (okrem Amsterdamu, tam busom studentagency), celkovo cena ubytko+doprava okolo 1500eur pre dvoch
Malo som sa s tym chvalila este, takze v juni idem na maldivy na 2 tyzdne a v septembri asi na sustredenie do chorvatska, jul august si budem uzivat klimatizovane priestory mojej firmy a setrit koruny
Dva týždne dovolenky a počas nich možno na pár dní Júlske Alpy v Slovinsku a určite chcem ísť buď na Pohodu (konečne) alebo aspoň na Vrbovské vetry, lebo minulé leto som nebola na žiadnom festivale. A budem sa učiť tancovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
no a ja sa ako inak nikde nechystam
týždeň Barcelóna, 4 dni Londýn, 10dní Atény (perfektné ceny za ubytko!!!! - kríza im prospela), 3dni Amsterdam a na otočku Brusel
Ubytko cez bookingcom (cez » www.kuponyzdarma.sk/... - sú tam tajné ponuky na lacné ubytko cez booking), letenky cez ryanair z BA (okrem Amsterdamu, tam busom studentagency), celkovo cena ubytko+doprava okolo 1500eur pre dvoch
@Drazoal ja nie som velmi domased, radšej sa pridaj ty!
@tommyhot závidím ti, tak ťa aspoň opravím -- do Južnej Kórey. (v Južnej Kórei)
veľké LiR v Čechách
Solid (PE)
a buď tesne pred letom, alebo tesne po lete sa chystám s @mobscene69 na pár dní (asi) do Ríma
O barcelone : » bold.sk/mesto-pana-anto...
O madride » bold.sk/10-miest-ktore-...
Ešte sám neviem ktoré mesto si vyberiem, možno mi to nejak výjde a prebehnem obe