Ahojte, viem, že toto tu už bolo, ale teraz je tá možnosť reálnejšia (namiesto tých 4 rokov ) či by ste strávili leto v USA konkrétne na Floride, alebo blízkom okolí (Georgia, Alabama...) ak by ste samozrejme mali tu možnosť
Ja som možnosť mala (resp. stále mám) páč ma moja sesterka jazykovku, ktorá sprostredkuváva podobné pobyty v USA, ale ja sa teraz orientujem skorej na áziu. Ked však máš tú možnosť, určite choď, je to dobré na jazyk, na dobrodružstvo, na splnenie sna možno.
Ja by som veľmi rád (ajkeď, skôr než Florida ma láka Los Angeles, Colorado, Aljaška či Kanada) ale veľmi sa mi do toho nechce, lebo za tie peniaze na 3 mesiace Work and travelu by som mohol ísť regulérne študovať do Dánska či si kúpiť auto alebo kvalitný cestný bike... Ale to je o prioritách a finančnom stave. Chcem ísť do zámoria, ale na viac než na jedno leto.
@aristelovpes No my tam máme rodinu, v tej časti USA a proste na leto by som mohla ísť k nim, ale šla by som sama a tak no... práve preto sa pýtam aj na tú Floridu. Ako viem, že keď si niečo také vybavuješ cez nejakú agentúru stojí to fakt dosť, tie ceny som si pozerala s týmto súhlasím s tebou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov