Láka ma leto ( aspon 2-3 týždne) stráviť v zahraničí... Nechcela by som nejakú brutal brigádu a zas ani poznávací zájazd. Chcela by som len vidieť na živo niečo iné ako Slovensko, rozprávať sa v cudzom jazyku s cudzincami...atd.
Inak tiež ma niečo podobné láka, nejaká brigáda(USA, Anglicko, Australia, alebo nejaká anglicky, prípadne nemecky hovoriaca krajina v EU), dobrovoľníctvo(láka ma pozrieť napr. Afrika)... Kludne aj celé prázdniny, a ak ma nezoberú na VŠ, tak aj dlhšie... Len mám trochu strach sa do niečoho takého pustiť na vlastnú päsť... Ak má niekto podobnú myšlienku, kludne TS.
Peniaze moc nemám, a kedže by to išlo z môjho vrecka, tak ich nechcem dávať nejakým pochybným agentúram alebo táborom.
@dominika0909@luwele zeny, napiste mi do TSky, odkial ste, resp. ku ktoremu z tychto miest to mate najblizsie: Bratislava, Banska Bystrica, Nitra, Trnava, Kosice a ja vam dam kontakt resp. povypravam vam o tom viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Kludne pojdem aj na ropnu plošinu robiť , potrebujem sa odreagovať.
na 2-3tyzdne? neoplati sa,ver mi,to radsej chod na dovolenku.
ako 16-17rocna? o takom som este nepocul,ale nevylucujem.
(pisem to sem lebo je to silno zaneprazdnena ekonomicka s 200tskami ktore aj tak nikdy neprecita )
Peniaze moc nemám, a kedže by to išlo z môjho vrecka, tak ich nechcem dávať nejakým pochybným agentúram alebo táborom.
a hej, napisem ti, ze nejdem nikam som sa rozmyslela
ale az od 18tich..