ja som vždy nosila, keď som odchádzala z domu skoro ráno.. a pod nimi som mala kraťasy no a keď som si vrchné rifle dávala dole, ľudia občas veľmi zvláštne pozerali
napr take haremove gate viskozove su uplne rovnako pohodlne z hladiska teploty ako kratasy alebo sukna
zas ja rada chodim s holym zadkom vo vsetkom kratkom ale napr toto leto som vobec nenosila ziadnu otvorenu obuv, lebo je mi to neprijemne proste, a uz asi ani nebudem, uplne ok som v lodickach a na dlhe peskovanie v svetlych teniskach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale obcas som si brala suknu/kratasy na prezlecenie
napr take haremove gate viskozove su uplne rovnako pohodlne z hladiska teploty ako kratasy alebo sukna
zas ja rada chodim s holym zadkom vo vsetkom kratkom ale napr toto leto som vobec nenosila ziadnu otvorenu obuv, lebo je mi to neprijemne proste, a uz asi ani nebudem, uplne ok som v lodickach a na dlhe peskovanie v svetlych teniskach