tak ja budem v lese,na letnej príprave,v auguste niekde ale zatiaĺ neviem kde to je potom v knižnici,budem sa učiť anglinu,budem pozorovať holuby na hlavnej a pôjdem do kina
@kevin troška si protirečíš, ked na jednej strane hovoríš, že nemáme spomínať brigády a dovolenky, čo sa mimochodom bežne cez leto robí, a na druhej strane, že každý nápad je vítaný... Zaujímavé tak ale sama za seba asi môžem povedať, že moje leto bude také vcelku normálne, zatiaľ nevidím nejaké väčšie zmeny čiže kúpaliská, kúpaliská a voda, slnko (aj ked som si ho včera už predplatila asi na troje prázdnin dopredu), kamaráti... kino... a ták :p ale mám chuť urobiť niečo bláznivé a neplánované, proste niečo, čo mi prvé napadne uvidíme, čo z toho vzíde.. a ešte popri tom by som si chcela osvojiť nejaké aspoň základíky franiny, nech na ten biling. gympel neprídem celkom vymletá...
výlety, stanovačky, rozbíjačky, kúpanie, chaty, priateľ a kamaráti ... dovolenka s celou priateľovou rodinou a zas kúpanie, stany, chata a stále dokola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nechápeš, nerieš
a nerob tu zo mňa pedofila, wŕ !
a inak neviem, čo iné ako prácu alebo dovolenku v príspevkoch očakávaš...
myslel som to tak, že tie bežné nápady - ako sú
dovolenka // na dovolenku nejdem
brigáda // až v zime budem mať 15, tu nespomínať.. Chcel som počuť niečo originálne, čo by sa cez leto dalo robiť a čo by ma bavilo rozumieš ?
výlety, stanovačky, rozbíjačky, kúpanie, chaty, priateľ a kamaráti ... dovolenka s celou priateľovou rodinou a zas kúpanie, stany, chata a stále dokola
teším sa na toto leto