@majusssska tak ako nie cele leto dake 2 tyzdne budem slavit ale potom cely august sprtam to som pod zamkom mam priepustku na 2 dni na festival a tot vsjo uvidim ako mi to pojde podla toho
@bewka presne tak snad sa na nejakom stretneme a kukneme nejake eMBecky
inak moje plany su jasne co najmenej toho pokazit a co najviac trenovat a trenovat stunt casom mozno aj nejake akcie chytit sponzora a tak to je uz asi nerealne ale uvidime nechame sa prekvapit
pracovat, robit vodicak, mam v hlave jeden obraz, co by som chcela spracovat, ale na to potrebujem spravit par studii anatomie ludskeho tela a prace s farebnymi ceruzkami premakat, potom to drbnut na taku A1/A2. S tym sa budem babrat dlho. nejaky ten fest a koncert navstivit a naucit sa sit. bude toho dost. nastastie mam 4 mesiace, keze maturujem a potom idem na vysku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nechcem! Niééé...
(ale no, možno budem sledovať výskyt kruhov v obilí)
inak moje plany su jasne co najmenej toho pokazit a co najviac trenovat a trenovat stunt casom mozno aj nejake akcie chytit sponzora a tak to je uz asi nerealne ale uvidime nechame sa prekvapit
..kvak..
pravdepodobne bude pracovné s občasnými neplánovanými akciami