dorobim si aftoskolu.. zajdem na rock for people.. aj na ine festy snad.. budem cestovat medzi TN a BA.. kazdy vecer hrat futbal.. chodit na pizzu, kofolu s priatelmi.. dame chatu.. korcule.. doucim sa svedstinu.. tak snad vsetko postiham..
budem makať, makať, makať, makať a makať na stavbe....a ak sa pošťastí tak pôjdem na nejaký fest a sem tam sa pôjdem ožrať ako prasa.....toť asi celé moje leto...
Pohoda, Rudava, Grape, Uprising, Praha, rôzne slovenské mestá, robota, narodeniny, stanovačky, celé noci vonku, žiadne vstávanie, diskotéky, oslavy, len také sedenie pri kofole, opekačky...
kokos ked citam tie vase plany az je mi zle... tusim fakt ostanem zas len ja sam cele prazdniny v neskutocnej nude a premrham styri mesiace... teda uz len tri a pol, polovicu mesiaca som uz premrhal ... ach jaj za co...
No ja sa chystam na mesiac do Talianska za krsniatkom, sestrou a kamaratmi, dalsi mesiac maju dojst oni sem. No chcem si najst brigadu na Sirave, lebo tam isto ako kazdy rok pojdem sama dovolenkovat, a tak by som aspon mohla ostat dlhsie a nenudit sa doma Len akosi nemam ziadne kontakty. A tak este planujem pozriet Domasu a ktovie kde vsade este budem. Ja uz prazdninujem, takze sa nemozem stazovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
sialene cestovat .. bez cielu
zarobit tazke prachy na brigade a minut ich za oblecenie
pariz
praha
rudava
inline
beach volleyball
medicka zahrada
fotit fotit fotit
chorvatsko
dance
amfik
kurz kreslenia
LETO 2010 sa neviem dockat
Ja? Nič neplánujem, nič nechcem plánovať, lebo potom sa to nepodarí.. Ale hlavne vychutnať si moju lásku ♥
výlety
fotenie fotenie fotenie
zábavy
opekačky
(snáď) stanovačky (chatovačky)
Taliansko
oslava narodenín
(ak stihnem) BeeFree
a ATĎ.. nerada plánujem takéto veci, pokiaľ nemusím, lebo to potom nevyjde, takže ešte sa nechávam prekvapiť
ale tak:
Východné Slov., Balaton, Praha, Rumunsko, Írsko, Taliansko a Grécko
brigadu
pohodu
londyn
bukovu/grape fest
prahu
nemecko
vino
domy
byty
medicku
pontony
gitaru
fotenie
smiech
vodu
ludi
prirodu
zabudla som na nieco?
-Trnava, Zvolen, Banská Bystica, Zvolen, Liptovský Mikuláš a možno (!) Martin
-Brigáda. Prvá v mojom živote.
-Skúsim sa spriateliť so Shirley a nadviazať s ňou sexuálny pomer.
-Chorvátsko.
-Viedeň.
-Splav.
-Stanovačka.
-Ostrava, Praha, Brno.
-Lekcie Francúzskeho jazyka v žúžo jazykovke
-Bicykel, plávanie, skúsiť môžem i kanoe a horolezstvo (september musím byť v kondičke, nech sa predvediem pred Danielkom )
-Zmrzlina. Kofola. Vodná fajka. Mrte peňazí vrazených do kníh.
-Premaľovanie izby.
-Komisionálky z matiky.
Inák to bude pekné leto
žiadne prázniny ale dovolenka
tramp po Slovensku vo dvojici
ďalšiu opekačkostanovačku no bez škrabancov
Rudavu/Budzogáň/Grape/Hardfest/Minikvas
aspoň týždeň na Orave, penovú show a splavovanie rieky
výlet ala kam až nás SADka zavezie
oldies diskotéku!
korčule, bicykel, kopu kníh, chémiu
moju menšiu narodeninovú oslavu, po ktorej sa snáď neocitnem v Rakúsku
dobrovoľníčenie na festivale
týždeň s Amíkmi v severných Čechách
Brno, zveľaďovanie domácnosti, haha
fotenie, šúranie sa, Praha, sem tam Slovensko
a ak všetko vyjde tak Škandinávia tak dva-tri týždne
a potom lahodáááááááááááááá
JESS.
kupanie...najlepsie galanta alebo senec ale v maximalnej horucave nepohrdnem ani nasim kupkom prip. koplotovcami
vela vela vyletov kam nas auto dovezie a nohy odnesu...aj nejake Tatry sa hadam postastia
mozno orange summer na duchonke alebo cervenik alebo oboje
bicyklovanie,prechadzky aj nejaka ta turistika,samozrejme fotenie ,precitanie mnozstva knih,kreslenie a malovanie
uzivat si moju polovicku co najviac sa da mozno aj zoznamenie nasich rodicov pri nejakej grilovacke
uvidime
bratislava
prešov
detva
maďarsko
koncerty( možno nejaký ten festival)
chatovačky
opekačky
a kopa iných záležitostí
konečne si toto leto kurevsky užijem,prisahám!!
a @wewo neprotestujem