Toto by ma zaujimalo, ci sa tu este najde nejaky nevyliecitelny romantik s dusou oddanou tomuto stylu. Piste svoje poznatky o kapelach ako Spawn Of Possession, Necrophagist... Mimochodom moje srdcovky...check: » www.myspace.com/spawnofpossessi...
Hmmm v poslednej dobe ficim na Icon od Benighed, co sice nie je presne to, co sa pytas, inak mam rad/preliezol som si a pocuvam vacsinu veci, co mas medzi oblubenymi kapelami, Cryptopsy (novy album som este nepocul radsej), Odious Mortem, Decapitated, Decrepit Birth, Behold... the Arctopus!, Psycroptic, Gorguts A potom oldschoolovky ako Atheist, Pestilence, Cynic, Death
Spawn of possession nemam napocuvany... Necrophagist tiez nic Zevraj novy Origin je vyborna vec A Opeth ma k hocicomu technickemu dost daleko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Arch Enemy, Hypocrisy.
Opeth (to vsak nie je deathmetal cisty..)
ja v nich vidim od folkrocku az po progresivny metal vela veci
ale tak k teme, ja najradsej Atheist-jazz metal, dosahuju instrumetalnej zdatnosti Dream Theater a potom Death, podla koho sa ten zaner asi tak vola
ale to je tak vsetko
Spawn of possession nemam napocuvany... Necrophagist tiez nic Zevraj novy Origin je vyborna vec A Opeth ma k hocicomu technickemu dost daleko...