na birdz som v poslednych dnoch prestal chodit kvoli tej blbej reklame na Tmobile, co zaberala procesy v CPU na 80%... ta vyskakovacia mi neleze na nervy az tak, ale je to zlee...
Tak polopatisticky vám to vysvetlím: Tú nejde o pokazenie dobrého mena alebo podobne. Tým, že sú tu tie reklamy, Birdz "žije" a môžete sem aj nadalej chodiť. Je velmi dobré ked sa tu predáva reklama.
doriti ani prispevky v diskusii som kvoli reklame na LG poriadne nemohla precitat lebo sa to nedalo zrusit a prihlasit som sa na birdz skoro nemohla lebo tam furt bola reklama na nejaku stranku tykajuca sa skoly..majte si reklamy kdelenchete pomimo miest kde sa snazim nieco vpisat alebo precitat lebo ma to serie maximalne :/
@tenpatic no to si zadrel peknú pičovinu. Je fakt že nejake to euro za reklamu sa vždy hodí ale netlač ludom čo sem chodia do hlavy že im to nemá prekážať. Proste je to otravné
a co zabijeme sa ... vsak neviem ako kto to uz napisal...ale niekto z birdzu napisal ze birdz nevyzije z nasich komentarov...ten ,, vyrok " sa mi lubil
a ani mne sa napacia agresivne reklamy, lenze "najmudrejsi ludia z reklamnych agentur" si myslia o sebe ze su strasne cool a vsetci maju podobny zmysel pre humor ako oni... keby radsej robili pekne zaujimave reklamy v standartnych plochach a velkostiach a nie agresivne ktore prekryvaju obsah stranky.
v ziadnej inej krajine som nevidel tolko agresivnych reklam ako na slovenskom nete.
s prísľubom, že v budúcnosti by sa NEMALO STAŤ, že by sa spustilo tak veľa agresívnych reklám naraz. Štyri bolo veľa, odôvodnenie v linke. Iné je jedna raz za čas, a iné sú štyri za sebou.
Ešte raz sa ospravedlňujem, že sa spustilo tak veľa kampaní v ten istý moment. Snažíme sa zlepšovať BIRDZ vo všetkých ohľadoch (a keďže v minulosti málokto chcel reklamu, tak sme fakt neuvažovali ani, čo sa má stať, keď bude viac reklám naraz od rôznych reklamných agentúr. Birdzu naštastie rastie návštevnosť, ozývajú sa inzerenti, a tak vďaka tomu môže Birdz fungovať ďalej, rozvíjať sa, zlepšovať servery, zväčšovať priestor, vylepšovať služby a robiť súťaže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a môžu ma vyfajčiť
Tak polopatisticky vám to vysvetlím: Tú nejde o pokazenie dobrého mena alebo podobne. Tým, že sú tu tie reklamy, Birdz "žije" a môžete sem aj nadalej chodiť. Je velmi dobré ked sa tu predáva reklama.
(i keď ja som si zatiaľ nevšimol, žeby mi to vadilo)
no problém je v tom, že Birdz s tým nič nemôže urobiť
taká je internetová reklama na Slovensku a nielen na Birdz
aj Azet alebo Mediálne vie dobre nasrať v tomto.
No na Birdzi ešte ľudia nezvykli, žeby tu mohla byť aj nejaká reklama.
TU:
» www.birdz.sk/forum/reklamy/3...
a TU:
» www.birdz.sk/forum/zase/3069...
v ziadnej inej krajine som nevidel tolko agresivnych reklam ako na slovenskom nete.
soryyy : )
» www.birdz.sk/webka/tomas/sta...
s prísľubom, že v budúcnosti by sa NEMALO STAŤ, že by sa spustilo tak veľa agresívnych reklám naraz. Štyri bolo veľa, odôvodnenie v linke. Iné je jedna raz za čas, a iné sú štyri za sebou.
Ešte raz sa ospravedlňujem, že sa spustilo tak veľa kampaní v ten istý moment. Snažíme sa zlepšovať BIRDZ vo všetkých ohľadoch (a keďže v minulosti málokto chcel reklamu, tak sme fakt neuvažovali ani, čo sa má stať, keď bude viac reklám naraz od rôznych reklamných agentúr. Birdzu naštastie rastie návštevnosť, ozývajú sa inzerenti, a tak vďaka tomu môže Birdz fungovať ďalej, rozvíjať sa, zlepšovať servery, zväčšovať priestor, vylepšovať služby a robiť súťaže...