@lili5612 to ty si môžeš vybrať sama? ja idem na UPJŠ - verejnú správu a nám napísali, že možme ist ako prváci len na dva intráky (Kysucká ul., Pražská ul.) a že aj to nám bude dané podľa poradovníka, že si nemôžme vybrať.
@lili5612 som buduca prvacka na lf upjs a hľadam 2 spolubyvajuce do 1, 5 izb. bytu na Inzinierskej ulici, ak by mal niekto zaujem... znie to mozno ako inzerat ale je to vlastne vytrhnute z neho
pochybujem ze si mozes vybrat sama, ja som navratku posielala v juli a internat pridelia oni ,este aj v papieroch ktore som dostala postou pisali, ze internat si vybrat nemozeme
aj ja som myslela že si oni mi intrák pridelia, len neviem prečo na aise mi dalo na výber intráky...dala som si nakoniec tú medickú, tak uvidíme vďaka za názory
ono tam boli na výber tie intráky...ale ako prváci si ich vybrať nemôžeme....aspoň ja som to tak tiež pochopila vtedy....už si to presne nepamätám ako to bolo....ale niečo v tom zmysle tam písalo.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ono tam boli na výber tie intráky...ale ako prváci si ich vybrať nemôžeme....aspoň ja som to tak tiež pochopila vtedy....už si to presne nepamätám ako to bolo....ale niečo v tom zmysle tam písalo.....