Ak vytvorim program/system, ktory chcem predavat dalej, co je potrebne na to, aby som to mohol takto sirit ? Licencia/zivnost ? Pripadne ake su tam poplatky etc.? Cely postup, ktory treba podstupit, ak by bol niekto
aj keď tam ti pravdepodobne poradia takým spôsobom, že ťa prejde chuť
napríklad som tam teraz niekde čítal o predaji appiek cez windows phone store, kde človeku radili, že podľa slovenských zákonov má všetkým kupujúcim poslať faktúry v slovenčine, čo je podľa mňa hrozne mimo
Inak toto sa oplatí vedieť všetkým programátorom na voľnej nohe ide o autorský zákon. Z príjmov z autorskej licencie sa neplatia odvody do sociálnej poisťovne. Oplatí sa pošpekulovať. Sám nad tým uvažujem ale ešte nebol čas to vyriešiť prakticky.
kamaride, mal by si mat aspon zivnost, nastavit si EULA podmienky (End User Licence Agreement) a pokial viem, tak existuju databazy softverov, ktore sa daju kupit, neviem teraz presne ale...najlepsie su na mobilne aplikacie samozrejme...mozem pohladat ked chces ale je to trosku zamotanejsie, co uz ale asi tusis
@husky no databazy existuju nejake, to mi je jasne, mne ide len o to, ze aby som to mohol publikovat. zivnost som uz zistil, ze bude treba pravdepodobne urcite, alebo s.r.o. ale na to je priskoro. dokonca sa to da aj na eCO copyright v amerike regnut, ale to je tiez taka vec, neviem, no kazdopadne zivnost treba a potom poriesim viac ale dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
aj keď tam ti pravdepodobne poradia takým spôsobom, že ťa prejde chuť
napríklad som tam teraz niekde čítal o predaji appiek cez windows phone store, kde človeku radili, že podľa slovenských zákonov má všetkým kupujúcim poslať faktúry v slovenčine, čo je podľa mňa hrozne mimo
takže možno sa tam vlastne ani nepýtaj
inak mi viacmenej povedal, ze na to treba zivnost, takze to asi bude tak