vždy, keď pijem, je jedno čo a koľko, na druhý deň zažívam úplne neskutočné muky,, cítim sa jak nafetovaná, celý deň grcám, bolí ma hlava a proste je mi úplne na zomretie.. skúšala som hocičo, jednu dobu mi zaberalo vypiť veľa vody pred spaním, ale teraz
klin sa klinom vybíja skús na druhý deň uliať znova ... ale teraz vážne niekde som čítam že vajíčka obsahujú nejaké blbosti k tomu tuším mi to @marleymt posielala
mne pomôže keď sa zobudím piť veľa vody a zjest praženicu alebo niečo z vajíčok a potom som fit
pred dvoma rokmi v silvestrové ráno mi volala sestra maminho manžela (blahopriala k narodeniu jeho dcéry, mojej sestry ) a ku koncu mi dala radu že predtým ako pôjdem oslavovať tak mám zjesť horkú čokoládu a na druhý deň slepačiu poliebku
a sóda bikarbóna pomáha troška si dať do vody... alebo čierne uhlie... hlavne po grcaní....
@h8u najlepšie je zapíjať čistou vodou alebo minerálkou ak piješ tvrdé...alebo na druhý deň keď vstaneš @5 alebo ešte lepšie vanilkový milkshake...potrebuješ doplniť cukor a bielkoviny
ja chvalabohu negrciam skoro nikdy, ale bolieva ma hlava. ale keď si dám pred spaním ibalgin alebo nurofen a zapijem to šumákom a na raňajky zožeriem niečo mastné a zapijem to sladkým čajom, nie je to ráno až také zlé.
jebe? .... vela vela hrozna mi pomaha kazde rano.. plus prechadzka do prirody lebo ak si zavreta v izbe kde si nadychala chlast a smrdi to horsie ako krcma kde si sa vcera zrubala to tiez tomu nepomaha moc .... a vodu tu si samozrejme chodim nabrat ku lesu k takemu mineralnemu pramenu lebo po chalstacke tu sracku z vodovodu dobre ze nevysablim
nepi vino, nemiesaj vela, dobre brzdi, nepi k tvrdemu pivo a malo by byt vsetko vpohode..aspon u mna to takto funguje
a na druhy den, ak mi je zle..to je vacsinou od vina, tak pomoze tepla slepacia polievka, alebo nejaka vifonka nic viac..ono to stale prejde po case a je asi jedno ci nieco robim, alebo len lezim v posteli, nejak nic nepomaha
a este som zabudol to som otestoval uz...normalne ked so mbol najebany tak som si sam dopomohol ku sable aj ked mi zle nebolo.... uz park rata rano ma iba troseno bolela hlava plus dake suchoty
neviem či to tu už niekto uvádzal nechce sa mi to čítať ale zaručene zaberá vyrovnať si hladinu cukru takže niečo sladké..napríklad fakt poriadny pohár sirupovej vody. Alebo..med, poprípade hroznový cukor, alebo kvantum cukríkov
ženám by som vôbec zakázal piť........nie je nič strašnejšie ako ožrata baba.....no fujky fúúúúúúúúúúúúúj..........
žena je jemné stvorenie a nie je jej organizmus prispôsobený na alkohol .......na pitie sú muži, ale aj tu sa najdu sračky, že po dvoch pivách padňu pod stôl a na druhý deň, rozprávaju, že vypili celý pivovar ..........filip
a čo znamená, nevedieť piť podľa teba? pijem len vodku a zapíjam ju colou alebo energeťákom. to je všetko, čo robím.. je jedno či vypijem veľa alebo menej, je to na druhý deň rovnaké.. tak čo, dáš mi nejakú radu skúseného chlastača?
inak 90% spomenutého som už skúšala a nepomohlo, resp. to praktizujem každýkrát, s malou nádejou, že to zaberie
akoze, ked je tu uz spominane mlieko..tak brzdit mliekom. seriozne, znie to meganechutne, ale taka borovicka s mliekom je super (ale je to mozno tym, ze mavame uplne divne chute my)
@h8u Ja nie som skúsený chlastač ani zďaleka : D Pijem možno tak raz za dva mesiace. Mno a ja zvyčajne mám ráno len sucho v papuli. Blbšie mi je až vtedy, keď pohárikov začne byť 9+ (8 je vždy taká magická hranica).
Rozhodne ale neodporúčam ráno jesť ryby z konzervy, z toho mi bolo potom celý deň zle : D
Jeden pán dokázal vypiť 1 liter domácej a vždy mal pri sebe vedro vody ktorým to brzdil....
Inak úplne bezkonkurenčné sú kyslé uhorky (to mne pomôže vždy) alebo piť kvalitný alkohol (ja pijem len vodku) ale nikdy v živote si do huby nedám už Nicolaus, mal som s toho dvojdňové následky ale taký Absolut kurant , vodka hm hm hm
Mne voľakedy perfekt pomáhalo 8° pivo ale len jedno aj to nie celé. Kebyže si dám dva tak som tam kde včera.Robil som to roky a mne to zaberalo.Veď ten poopičný stav je len forma absťáku.
nepijem- takže toto som nemala príležitosť skúsiť... ale toto mám od mojich bratov... a im to helpuje... daj si tie šumivé vitamíny, čo sú v tých tubách... aj dva, najlepšie
daj si hned po ranu jedneho panaka a hned ti bude dobre a ked nebude tak saaspon vygrcias ...mne to pomaha ... a tiez mi dost pomoze ked si dam original coca colu , nie kofolu ....a niekedy mi pomoze aj mlieko
@luc.ka skúšala som, ale nejde to.. naposledy som min. týždeň skúsila malinu, dostala som do seba polku poldecáka a normálne mi tiekli slzy a asi o pol hodiny som to vygrcala, takže tak predtým hrušku, tá už bola po pár vodkách, t.j. som ju vyghrcala okamžite víno mi už vobec nechutí a napr. taký rum, k tomu som si raz len pričuchla a bežala som na wc proste nemám inú možnosť
@luc.ka väčšinou pijem vodku s energeťákom zmiešanú.. ak nie je možnosť,takzapíjam kofolou, alemiešam väčšinou..takže fakt, na mňa podľa mňa liek neni,alebo ja neviem
naposledy som sa nad tym zamyslal tiez ... tie drinky s ciernej ovce zabijaju ... ked som este zil na slovensku tak som vzdy dal tresku z rozkom a bolo okey ale ani tresku ani rozok som tu este nevidel ... ak ta boli hlava tak najlepsi je aspirin c ten co pekne vysumi vo vode ... a ak je zaludok v picke tak to chce vyvar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
mne pomôže keď sa zobudím piť veľa vody a zjest praženicu alebo niečo z vajíčok a potom som fit
a ja mám výdrž až príliš dobrú, akurát sa chcem ráno zobudiť a cítiť sa normálne
a sóda bikarbóna pomáha troška si dať do vody... alebo čierne uhlie... hlavne po grcaní....
(som si minule uvedomil že sa mi to stáva keď pijem s tebou
osobne ma este dost neutralizuje cierne uhlie a cierny ťaj.
a na druhy den, ak mi je zle..to je vacsinou od vina, tak pomoze tepla slepacia polievka, alebo nejaka vifonka nic viac..ono to stale prejde po case a je asi jedno ci nieco robim, alebo len lezim v posteli, nejak nic nepomaha
@majusssska ja ficim na vselicom asi nie radsej ts ti napisem aby sa toto nezmenilo na rozpravu o camille
it's not very effective
Pretože nič proti tebe, ale som si 100% istý, že keby toto založí nejaký úplne neznámy user, tak by mu každý len nadával a vysmieval sa mu.
a raz som sa z toho dostávala hektolitrami kamilkového čau... a potom asi pol roka som ho nemohla ani cítiť, lebo mi bolo z neho zle
žena je jemné stvorenie a nie je jej organizmus prispôsobený na alkohol .......na pitie sú muži, ale aj tu sa najdu sračky, že po dvoch pivách padňu pod stôl a na druhý deň, rozprávaju, že vypili celý pivovar ..........filip
a po opici je najlepší bujón a veľká borovička
a čo znamená, nevedieť piť podľa teba? pijem len vodku a zapíjam ju colou alebo energeťákom. to je všetko, čo robím.. je jedno či vypijem veľa alebo menej, je to na druhý deň rovnaké.. tak čo, dáš mi nejakú radu skúseného chlastača?
inak 90% spomenutého som už skúšala a nepomohlo, resp. to praktizujem každýkrát, s malou nádejou, že to zaberie
Rozhodne ale neodporúčam ráno jesť ryby z konzervy, z toho mi bolo potom celý deň zle : D
Pi menej alebo skús niečo iné ako vodku : )
Inak úplne bezkonkurenčné sú kyslé uhorky (to mne pomôže vždy) alebo piť kvalitný alkohol (ja pijem len vodku) ale nikdy v živote si do huby nedám už Nicolaus, mal som s toho dvojdňové následky ale taký Absolut kurant , vodka hm hm hm
a čo takto skúsiť iný druh alkoholu? veď vodka je čistý hnus...
tak to nepi samotné... zmiešaj to s niečím. (nealkoholickým
energeťák je podľa mňa ešte väčšie svinstvo ako vodka
skús minerálku