Čaute, určite viacerí z vás poznajú toto "náboženstvo", a ja si idem v decembri vybaviť občiansky preukaz, a tak by som sa chcel odfotiť zo sytkom na hlave. Právne to možné je, ale kamarát to chcel tiež a poslali ho preč že dokým im nedonesie nejáký zákon
No, čo som čítal, tak hlavné oddôvodnenie je, že to máš na hlave z nábožesnkých dôvodov, podobne ako židia to ich smiešne na hlave... Ničím iným sa asi oháňať nemôžeš
@9 to viem, ale ked' mi tá tetka povie že mi neni vidno na tvár dobre tak jej to náboženstvo asi stačiť nebude, tak jej to musím zdeliť asi neják takto
-Prepáč, ale cez to sitko ti nie je vidno na hlavu
-Ale podľa zákona č. 175/8 o občianskych právach na to mám právo a bla bla bla, proste úplne ju dostať do úzkych ked' mi povie "no dobre" a cvakne ma
...to je čo za hovadinu ten prístup v prvom príspevku? pokiaľ ti o niečom štátna inštitúcia tvrdí že je protizákonné, nemala by od teba vyžadovať aby si "predložil zákon ktorý hovorí že to protizákonné nie je", ale naopak, ty by si mal od nich vyžadovať aby predložili zákon ktorý hovorí že to protizákonné je, nie?
však ja nič nevyčítam tebe, len že to by mala byť jeho prvá inštinktívna reakcia na to (alebo prvá každého inštinktívna reakcia) keď mu povedia niečo v takom štýle.
@midnight s tými ľud'mi sa nenahádaš, zažil som to ked' som si vybavoval preukážku, mám pocit že na tých úradoch sedia polointeligentné opice..čo už, sme na Slovensku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inac gratulujem ti, v 14tich som mal aj ja dost jebnutych napadov ale takto daleko som to nedotiahol, drzim ti palce nech ti to vyjde
@9 to viem, ale ked' mi tá tetka povie že mi neni vidno na tvár dobre tak jej to náboženstvo asi stačiť nebude, tak jej to musím zdeliť asi neják takto
-Prepáč, ale cez to sitko ti nie je vidno na hlavu
-Ale podľa zákona č. 175/8 o občianskych právach na to mám právo a bla bla bla, proste úplne ju dostať do úzkych ked' mi povie "no dobre" a cvakne ma
...to je čo za hovadinu ten prístup v prvom príspevku? pokiaľ ti o niečom štátna inštitúcia tvrdí že je protizákonné, nemala by od teba vyžadovať aby si "predložil zákon ktorý hovorí že to protizákonné nie je", ale naopak, ty by si mal od nich vyžadovať aby predložili zákon ktorý hovorí že to protizákonné je, nie?
však ja nič nevyčítam tebe, len že to by mala byť jeho prvá inštinktívna reakcia na to (alebo prvá každého inštinktívna reakcia) keď mu povedia niečo v takom štýle.
dufam, ze tak aj budete chodit na verejnosti, aby vas mohli identifikovat
@semhamforas na svoj vek si zbehlý v týchto veciach, študuješ právo či je to tvoja voľnočasová aktivita? všimla som si už aj v iných fórach...
» www.ceskapozice.cz/zahranici/evrop...
Pokial viem tak Lukas docasny OP dostal a uz caka na normalny OP.
Ramen!