zdravim, dostal som zadanie prikladu vypocitajte limitu lim n->oo tg^n (pi/4 + 1/n)
cize n sa blizi do nekonecna, tangens je umocneny na n-tu(nie argument) a argument tangensu je pi/4 + 1/n ... Neviem s tym akosik pohnut, mam problem previest to na tvar
@tikalok
to bolo 4fun, necakam, ze to niekto vyriesi, ten priklad som si odpisal, prepisal som si to tam a dal som si dva lahsie miesto toho. (2 preto, aby som odcinil svoj tazky hriech, ze henten som si odpisal )
Napriek tomu by potesilo, keby tu niekto naozaj vedel odpoved.
Dnes som sa dokonca pytal kolegu z FIIT. Nevedel vobec
haha, mám za sebou 4 matiky na výške, a som tomu velice rád...teda že už nemusím dalšie riešiť takže nechce sa mi maximálne pomáhať ti @8 - matematická analýza je niečo úplne iné, to sa zvládnuť dá.
@security69 - nie nie je to nieco uplne ine, priklad, ktory som sem napisal je z matematickej analyzy a ozaj, az tak jednoduche to nie je, niekolko ludi na nasej skole to opakuje
@llukas1 čo je to naša škola ? FIIT ako je príspevok nad tebou ? pokial hej, tak neplač, ja som FEI a mám za sebou spomínané 4 !!!! matematiky. jedna analýza hore dole
Prave sa ucim na matiku na skusku...ale tvojmu zadaniu som bohuzial nepochopila teda skor tomuto useku prikladu "(pi/4 + 1/n)" ... ako pi lomene styri?? ake pi?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
to bolo 4fun, necakam, ze to niekto vyriesi, ten priklad som si odpisal, prepisal som si to tam a dal som si dva lahsie miesto toho. (2 preto, aby som odcinil svoj tazky hriech, ze henten som si odpisal )
Napriek tomu by potesilo, keby tu niekto naozaj vedel odpoved.
Dnes som sa dokonca pytal kolegu z FIIT. Nevedel vobec
@8 - matematická analýza je niečo úplne iné, to sa zvládnuť dá.