pre boha LINKIN PARK !!!! je to najlepsia skupina na svete. a ked si taky namotany zisti si aspon ich nazov prosim ta!!!!!! inak ak chces vediet novinu zacinaju chystat novy album ktory by mal vyjst niekedy buducu jesen... az (
Čo ja viem... teraz už nie sú takí dobrí... ale sa mi páči pesnička What I've Done celkom a tá nová We Made It čo s nimi spieva... pardon, rapuje Busta Rhymes... tak to sa mi len refrén páči
mno tak ja som mala na compe všetky pesničky od nich aj koncerty jednoducho všetko akosi PC odišiel do servisu a prišiel bez Linkin Park-u fnugg všecko mi vymazali ale našťastie mám späť aspon tie základné albumy,.,. aaa LP fakt môžem supiš skupina aaa verzia pesničky No Roads Left mi príde ako keby ju ani oni nespievali ale tá je len na americkej verzii albumu ale inak ich môžem sjupiš skupinka aj ked skomerčneli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak stary boli lepsi, mam tie svoju "hitufky" ktore pocuvam inaq...
nikdy neprestanem počúvať
ale to neznamena ze su uz slabi alebo o nicom ...
znamena to len to ze im teraz nejde .. mali by si dat pauzu a opät zacat so svojim starim stylom a zas budu naj
a nahodou aj z ich novych veci sa nadju take ktore sa daju pocuvat hehe takze nenadavajte na LP jasne ?