Zdravím. Tí, čo ste počuli tento album (dufam že sa vas tu niekolko najde) aký naň máte názory? Ja si myslím že po dvoch takých soft albumoch sa LP konečne vrátili k niečomu tvrdšiemu, niečomu čo je ich pravá tvár. Každý song je podla mna prepracovany, me
Je to fakt super album! uz ich pocuvam dost dlho (asi 5 rokov) a aj vsetky ich songy poznam este aj za cias Xera. Moje BEST albumy su jednoznacne Hybrid Theory, Meteora a teraz aj ten The Hunting Party ale aj trochu Minutes To Midnight a Living Things. konecne je tam pocut ta "sila" LP nie ako pri A Thousand Suns pri ktorom som zaspaval a to doslovne, ten ATS no nic moc... The Hunting Party sa mi nezda tvrdi, sice je tam viac kriku ale neposobil na mna nejako HARD ale mam ho rad a dufam ze ma neomrzi tak skoro ako Living Things.
@subarnica praveze Until it's gone je na moj vkus najslabsia s albumu, ale nevravim ze je zla ked som pocul REBELLION tak som ostal milo prekvapeny. este aj WAR a ta kde dal Mike ten kill rap su vyborne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
hm a ten Chester tam ma nejaky chory hlas nezda sa vam? ked som tu pesnicku doma pocuval tak otec si myslel ze to spieva zena