ahojte je tu taka otazka: Aky styl je Linkin park? Linkin park je moja najoblubenejsia skupina a sama neviem co je to: punk? pop? hip-hop?.... odpovedzte aspon ti co Linkin park poznaju...diky
tie songy co maju na novom albe tusim ze Minutes to midnight sa vola, sa fakt ze skvele podarili,klobuk dole, chester je fakt uplne uzasny spevak a ano su nu-metal, podla mna ze strasne dobri su chlapci
Najväčším omylom by bolo považovať nás za čisto rockovú kapelu," hovorí gitarista Brad Delson. "Myslíme, že naša hudba je prierezom veľa žánrov, krížencom toho, na čom nás šesť vyrastalo , myslim ze to staci
Cozeeee Linkin park a metal no ja mam dost ... zato ze to napisal ten tlk na wikipedii nemusite tomu vsetci verit.. koniec koncov je ten prispevok aj tak oznaceny za nizsej kvality ..
Linkin Park je osobitny hudobny styl.. prevazne rock a rap.. ale vyskytuju sa tu prvky aj inych stylov (dobre, mozno aj trosilinku metalu)... najlepsie oznacenie je Alternativny rock.
(no jednoznacne zaradte linkin park do popu a uz teraz po tom ako som sa tu vcera zaregistrovala som tu aj posledny krat...no naco?...)
dobre k veci linkin byval nu-metal alebo to nazvite progresivny rock kombinovany alternativnou elektronickou a hiphopom...to je jedno..ale pri novom albume "trosku" zmenili styl ktory nechtiac nabrali..dobre je mozno trochu popovejsi ale zas nemozes to porovnavat s nejakymi pussycat dolls alebo co..to proste nejde len tak povedat ze lp su pop.. a ano sami o sebe tvrdia ze sa enchcu skatulkovat tak to ani vy nerobte..neda sa presne urcit aky styl hudby hraju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
kedysi to byval metal a tvrdsiee ,teraz uz je to len slabsi odvar -rock
ale nijaka skupina nehra len jeden styl/druh hudby
www.last.fm
www.wikipedia.org
a co sa tyka toho zanru nu-metal teraz ale uz viac rock
Linkin Park je osobitny hudobny styl.. prevazne rock a rap.. ale vyskytuju sa tu prvky aj inych stylov (dobre, mozno aj trosilinku metalu)... najlepsie oznacenie je Alternativny rock.
dobre k veci linkin byval nu-metal alebo to nazvite progresivny rock kombinovany alternativnou elektronickou a hiphopom...to je jedno..ale pri novom albume "trosku" zmenili styl ktory nechtiac nabrali..dobre je mozno trochu popovejsi ale zas nemozes to porovnavat s nejakymi pussycat dolls alebo co..to proste nejde len tak povedat ze lp su pop.. a ano sami o sebe tvrdia ze sa enchcu skatulkovat tak to ani vy nerobte..neda sa presne urcit aky styl hudby hraju.