prednedavnom mi padol windows a teraz mam pitomy linux ... jak tam mam dat programy? ked si daco stahnem tak nevem co mam spustit a tak ....plz podrobny navod ja ho mam len 2. den....a da sa tam dat fotošop? a the sims ? plllz helpp
tak suhlasím ......linux pitomí nieje ...photoshop tam s najvacsou pravdepodobnostou nepojde....ale namiesto neho si mozes dat gimp......tam ty nemusis z netu stahovat nic....vsetky aplikacie sa instaluju cez centrum softveru ubuntu.....nieco sa da porobit aj cez prikazovy riadok ..ale to pre teba neni
@agrobrat dik za typ určite to skusim xD..mam tam len tuxa ktoreho som uz davno presla :/ a potom supertux kart...........xD a hladam jednu hru mozno ju raz najdem
@limetkajaja toto je paráda lebo sa to hrá po nete ale je to dosť ťažké keď začínaš ale je to dosť sranda, hlavne keď sme to hrávali v škole to bolo čosi nehorázne
@freedomko len tak mimochodom že mam 13 a ne 9 ...mala som linux linpus 9.5 potom som zistila ze je to o hovne tak som si stiahla ubuntu a som s nim spokojna...
@mezomus ty si gugluj dokelu, co si myslis ze som si to nevyguglila predtim?! si myslis ze som padla na hlavu presne ako ty ne?!
@simqasmile tak asi si zle googlila, ked sa pytas.
a preco som padol na hlavu? ja som linux pouzival vyse roka a ani raz som sa nemusel na nete pytat(ani nazivo) a ak aj nahodou hej, tak nie na uplne elementarnu vec
no pri linuxe je dobre sa pytat ale nie banality tie su uz niekde vysvetlene cize odporucam www.google.com/linux a pytat sa nie po slovensky ale how to....
ja mam linux uz 5rokov a bez problemov som na nom zobehal ako M$ Office tak aj photoshop ale odporucam radsej open office a gimp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
2. photoshop ani the sims tam s najväčšou pravdepodobnosťou nedáš
3. aký linux konkrétne máš?
2. v linuxe je celkom schopny aj gimp. a da sa tam pouzivat aj photoshop, ale jedine cez wine
a pomohlo by keby si napísala presne že akú distribúciu toho linuxu máš ( ubuntu, fedora, redhat ....)
namiesto photoshopu by som použil gimp a ten sims by pravdepodobne išiel cez Wine, alebo možno nájsť nejakú podobnú hru pre linux ...
linux je pre pokrocile uzivatelske jadro ludi a nie pre 9r fracka ktori tam chce instalovat veci
stale som nedosiel na to aky mas linux
@mezomus ty si gugluj dokelu, co si myslis ze som si to nevyguglila predtim?! si myslis ze som padla na hlavu presne ako ty ne?!
a preco som padol na hlavu? ja som linux pouzival vyse roka a ani raz som sa nemusel na nete pytat(ani nazivo) a ak aj nahodou hej, tak nie na uplne elementarnu vec
ja mam linux uz 5rokov a bez problemov som na nom zobehal ako M$ Office tak aj photoshop ale odporucam radsej open office a gimp