zlatá moja. keby si vedela aké problémy by som zrovna dnes nemusela riešiť, keby ty si nechcela silou mocou vlastného koňa..
a za 2-3 roky, až ti niekto povie, že máš ísť na gympel, opľuj ho a vyber si niečo normálne. dík.
a ešte buď tak laskykotná, a skús si trochu užiť mladosť, skôr než budeš ľutovať, aká to bola nuda.
Na Heňu sa vyser, je to krava.
S pozdravom, tvoja soraya.
pi s rozumom, nenechaj so sebou zametať, daj si pozor s kym si začneš, nenechaj sa odrbávať, stoj si za svojim, daj na svoj šiesty zmysel , facky vráť naspäť, bud rozvážnejšia a nevhupni hneď do všetkého..a daj si pozor po prvom rozchode lebo priberieeeš ..snad ťa ten druhy neraní ako ranil mňa včera..po ňom možno schudneš ..snad to ešte neviem ..a rozmýšľaj rozmýšľaj !
ale zas keby som si to všetko nezažila asi by som si nemala z čoho vziať ponaučenie, nič by ma neposilnilo...ale zas by mi nebolo ubližene ako je teraz..
Napadli mi príliš dlhé litánie na to, aby sa mi to chcelo písať, okrem toho to skĺzlo do cynického komentáru môjho súčasného života a rád (asi značne osobných na to, aby som to sem písala, ani nie tak preto, lebo by som sa hanbila, ako preto, že by to bolo treba dlhšie rozpisovať), ako by sa dalo možno niektorým z tých vecí vyhnúť.
Ale možno by som tam dodala, že ma nemá demotivovať, ak mi raz z chémie hrozí dvojka, lebo ktovie, možno že toto bola vec, čo zásadne ovplyvnila celý môj život (a možno milión iných vecí
A ešte by som si prezradila všetky dôležité zvraty v HP, prikázala si, aby som o tom písala FF a potom sa tvárila veľmi dôležito, keď sa všetky moje "predpovede" naplnia
"Nepočúvaj svojho otca, - nie si hlúpa ani škaredá ani zlá a ani nepoužiteľná. Hľadaj si priateľov a buď sama sebou, neboj sa autorít. Kritizuj, mýľ sa, odpúšťaj a pátraj
A nejedz toľko čipsov.
zacni citat tie knihy o prirodnych vedach
programovanie nie je tak tazke, zacni pascalom prejdi potom na C++
nebud lenivy -> nehraj tolko hier radsej rob nieco zmysluplne
viac cvic na klaviri
Nezacinaj si s zenami, nenajdes to, co si myslis ze najdes
Mas na to nieco dokazat, nenechaj sa ovplyvnit okolim.
"-Prestaň šaškovať jak malé decko a drž hubu keď ju máš držať..
-Vyjeb sa na partiu aj tak s nimi dlho nezostaneš..
-Venuj sa basketbalu o pár rokov ťa to bude strašne baviť a budeš ľutovať ak sa tomu nezačneš venovať..
-Začni pozerať Anime namiesto Vampire Diaries.. uvidíš ako ťa to bude baviť..
-Venuj sa súrodencom lebo v budúcnosti budeš smutný z toho že si na nich kašľal keď boli menší
-Začni byť úprimný k rodičom viac sa s nimi bav, choď s nimi von a hlavne rozprávaj o svojich problémoch inak budeš v budúcnosti ľutovať...
-Nikdy nenechaj zo seba robiť kokota a stoj si za svojim názorom..
by som napísala:
prestaň s recitovaním, divadlo je sranda, to si môžeš nechať
nesnaž sa učiť na samé jednotky, nie je to podstatné aj keď ti to všetci naokolo hovoria
začleň sa do spoločnosti a nebuď taký suchár
nebuď posero, bav s aj s ostatnými, buď spoločenská, optimistická a v žiadnom prípade nemaj stres zo školy... ani z ničoho iného... a trochu sa oriaď, nech nevyzeráš ako žobrák... schudni... umy si vlasy... nenos okuliare.. nos sukne a ohol si nohy...
Kasli na to co si ludia myslia bud viac so svojou rodinou, chod s nimi vsade trav s nimi viac casu a vykasli sa na falosne kamaratky, uc sa viac nekasli na skolu, netrep sa chlapcom kt. Nezaujimas do zadku a staraj sa len o seba lebo mozes si za svoje stastie sama a anedavaj svoj osud do ruk inych lebo nikdy nevyhras a nezehli si pls vlasy
neboj sa, budes vyzerat o nieco lepsie
uc sa viac chemiu, matiku a fyziku.. viem, ze si myslis, ze je ti to naprd a ze chces byt lekarkou, ale medicina je o hubu a dostanu sa tam len ti, co sa vedia drtit od slova do slova a ty to bohuzial nevies.. viac sa uc od ludi, kazdy ti nieco dava, ci to vnimas alebo nie, ci chces alebo nie. bud viac kontaktna a nestran sa prilezitosti, bud odvaznejsia a priebojnejsia. nie si hlupa, ale niekedy nerozmyslas. utried si priority!!
a prosim ta, hlavne sa nezamilovavaj do takeho, co vies, ze s nim nikdy nebudes a hlavne nie na taku dlhu dobu!!!!! bude ta to brzdit po strasne vela strankach :/
mam ta rada, drz sa!!
Davaj si pozor na to ake mas vztahy s rodinou bude ta to casom mrziet. Nauc sa odpustat a nevraciat sa k starym zalezitostiam. Minulost nechaj za sebou vzdy mozes zacat odznova.
Zivot je prilis kratky na to aby si stracala cas trapenim sa. Vschop sa, bud silna a nevzdavaj sa. Nenechaj sa odrovnat zivotom, viem, ze si este dieta a mozno to nechapes ale musis svoj zivot vziat do vlastnych ruk a nedovolit aby ta nieco polozilo. Mozno sa citis sama, mozno necitis lasku ale raz pride niekto kto ta bude mat naozaj rad a bude ta kazdy den objimat, raz si zalozis vlastnu rodinu do ktorej vlozis vsetko co ti teraz chyba, bude to dobre, dokazes si svoj zivot spravit lepsim takym, akym chces.
Varoval by som sám seba pred všetkými chybami, ktorých som sa v priebehu nasledujúcich 11 rokov dopustil. Ale to je vlastne blbosť, veď človek sa (asi) najlepšie učí z vlastných chýb. Takže neviem, asi len: vydrž a bude to oveľa lepšie
nestrihaj si vlasy, potom, ked ich zrazu budes chciet ostrihat, môžeš ich predať a hlavne ich nedavaj strihat mame, tej povies 15 centimetrov a ona ti smykne skoro 40!!!
nenakaz sa falosnostou od inych
ked ti niekto čapne facku vrať ju
rozmyslaj o tom co chces hlavne ty nie niekto iny
neber chlapcov tak vazne viac z nich sa ti vysere na hlavu
"uzi si dedka, uz tu s nami bude iba par rokov
nechci toho cinskeho chocholateho psa, iba zle robi
snaz sa nebyt taka hanbliva, dost to komplikuje zivot
a ked stretnes JEHO zacni si pisat dennik uz od prvej spomienky"
inak ani ja k 12 nie, to tak 14-15 uz, a z kazdeho cosi okrem toho chlastu, ja by som si dala ze pi normalne nerob dramu,ty truba nebud labut a trust yourself!!!
...patríš ešte do generácie kedy sa 12-roční správajú ako deti ktorými aj sú, tak si to užívaj tak ako do teraz, chodievaj sa naháňať po ihrisku s kamarátmi s ktorými ver, či never budeš mať úžasný vzťah aj o 8 rokov, nad ničím sa netráp pretože všetko príde v tej správnej chvíli...drž si okolo seba tých správnych ľudí, neboj tí zlí odídu sami ...P.S Zbytočne hráš formu drsňáčky aj tak onedlho príde niekto kto ťa prekukne
@10 za 7 rokov
chod k psychológovi, máš problém; nenechaj si nim ani nikým iným ublížiť; si super; nerieš spolužiakov; chráň svojich blízkych a buď silná
nechcela by som asi nič iné,všetko je ako malo a má byť tak by som nepísau robila som všetko podľa toho čo som chcela tak by som to nemenila... len jednu jedinú vec by som okamžite vrátila a konala ináč,ale to už v 15ich tak :ehm: smola
Viem presne, čo by som písal. A ten list by mal len 2 slová a to: Buď sviňa! Správal som sa až veľmi dobre k niektorým ľuďom, čo teraz veľmi ľutujem, oni si to nevážili a ublížil som tým len sebe
Ahoj lukáško, stavaj lego, hraj počitačove hry, nemas tušenia ake super pecky hravam teraz, tvoj prvy vztah bude fajn ale rok by stačil, jeb na rifle , tie nemaju buducnost, skus sa nenaučit fajč....neskoro. Ja by som si nepisal, som na to prilsi lenivý a on by bol prisli lenivy to čitat
Milá Nikolka,
hlavne nezačni fajčiť! Je to o ničom a potom sa ti bude ťažko vzdať sa toho svinstva. Nezačni chodiť s tým idiotom, aj keď si myslíš, že je neviem aký úžasný... A nepíš tú sms-ku triednej, že je p*, lebo o pár rokov to bude trápne, keď s ňou na to budeš spomínať. Papá, pekný život :tralala:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
a za 2-3 roky, až ti niekto povie, že máš ísť na gympel, opľuj ho a vyber si niečo normálne. dík.
a ešte buď tak laskykotná, a skús si trochu užiť mladosť, skôr než budeš ľutovať, aká to bola nuda.
Na Heňu sa vyser, je to krava.
S pozdravom, tvoja soraya.
ale zas keby som si to všetko nezažila asi by som si nemala z čoho vziať ponaučenie, nič by ma neposilnilo...ale zas by mi nebolo ubližene ako je teraz..
nestrihaj sa
nechci chlapa
"
Ale možno by som tam dodala, že ma nemá demotivovať, ak mi raz z chémie hrozí dvojka, lebo ktovie, možno že toto bola vec, čo zásadne ovplyvnila celý môj život (a možno milión iných vecí
Bude horšie.
a ži tak ako by svet neexistoval prosím ťa
A nejedz toľko čipsov.
programovanie nie je tak tazke, zacni pascalom prejdi potom na C++
nebud lenivy -> nehraj tolko hier radsej rob nieco zmysluplne
viac cvic na klaviri
Nezacinaj si s zenami, nenajdes to, co si myslis ze najdes
Mas na to nieco dokazat, nenechaj sa ovplyvnit okolim.
Holt, obcas by som chcela vediet vratit cas
vyjeb sa na tých "kamarátov"
ver si!
inak si fajn
-Vyjeb sa na partiu aj tak s nimi dlho nezostaneš..
-Venuj sa basketbalu o pár rokov ťa to bude strašne baviť a budeš ľutovať ak sa tomu nezačneš venovať..
-Začni pozerať Anime namiesto Vampire Diaries.. uvidíš ako ťa to bude baviť..
-Venuj sa súrodencom lebo v budúcnosti budeš smutný z toho že si na nich kašľal keď boli menší
-Začni byť úprimný k rodičom viac sa s nimi bav, choď s nimi von a hlavne rozprávaj o svojich problémoch inak budeš v budúcnosti ľutovať...
-Nikdy nenechaj zo seba robiť kokota a stoj si za svojim názorom..
(písal by som to svojmu asi 13-14 ročnému ja)
prestaň s recitovaním, divadlo je sranda, to si môžeš nechať
nesnaž sa učiť na samé jednotky, nie je to podstatné aj keď ti to všetci naokolo hovoria
začleň sa do spoločnosti a nebuď taký suchár
(a ono ma to poslúchlo aj keď som tomu nepísala )
ja by som mojmu napisala ze "nie moja fakt si nefarbi vlasy ruzovym samponom, budes vyzerat zle.!
to by bol odkaz pre cele moje pubertalne ja, nielen to v 12 rokoch.
ja som spokojná so všetkým, čo som kedy urobila a neurobila .
uc sa viac chemiu, matiku a fyziku.. viem, ze si myslis, ze je ti to naprd a ze chces byt lekarkou, ale medicina je o hubu a dostanu sa tam len ti, co sa vedia drtit od slova do slova a ty to bohuzial nevies.. viac sa uc od ludi, kazdy ti nieco dava, ci to vnimas alebo nie, ci chces alebo nie. bud viac kontaktna a nestran sa prilezitosti, bud odvaznejsia a priebojnejsia. nie si hlupa, ale niekedy nerozmyslas. utried si priority!!
a prosim ta, hlavne sa nezamilovavaj do takeho, co vies, ze s nim nikdy nebudes a hlavne nie na taku dlhu dobu!!!!! bude ta to brzdit po strasne vela strankach :/
mam ta rada, drz sa!!
vlastne keď som mala 12 tak tam ešte nerobil... alebo len začínal? ...jedno to je
PS: vyberies si c++
setri si
zacni cítat, vyhráš v martinuse 50e!!!
viac sa uč
a dalsie veci
ked ti niekto čapne facku vrať ju
rozmyslaj o tom co chces hlavne ty nie niekto iny
neber chlapcov tak vazne viac z nich sa ti vysere na hlavu
nechci toho cinskeho chocholateho psa, iba zle robi
snaz sa nebyt taka hanbliva, dost to komplikuje zivot
a ked stretnes JEHO zacni si pisat dennik uz od prvej spomienky"
chod k psychológovi, máš problém; nenechaj si nim ani nikým iným ublížiť; si super; nerieš spolužiakov; chráň svojich blízkych a buď silná
hlavne nezačni fajčiť! Je to o ničom a potom sa ti bude ťažko vzdať sa toho svinstva. Nezačni chodiť s tým idiotom, aj keď si myslíš, že je neviem aký úžasný... A nepíš tú sms-ku triednej, že je p*, lebo o pár rokov to bude trápne, keď s ňou na to budeš spomínať. Papá, pekný život :tralala: