Takže ludia. Po 1. let´s playi na penubru overture, ktorý mal síce za 2 dni 200 prezretí ale aj 19 dislikov a 9 likov, som sa rozhodol natočiť gameplay na hru Little Infermo. Konečne mám dobrý mikrofón tak posúďte a trochu mi to okomentuje jak to vyzerá.
Little Inferno je na úplne nevhodná na takýto gameplay... Tá hra je veľmi špecifická, je skôr o zážitku z hry než z nejakého konkrétneho cieľa... ty si v tom videu len v prvých 3 a pol minútach (z čoho asi minúta bola úvodné video do hry) stihol spoilovať 3 kombinácie... (zvyšok videa som nevidela...)
Takto má vyzerať video ku Little Inferno - zrozumiteľne vysvetlený základ príbehu, fungovanie hry, ukážka zo začiatku hry... všetko starostlivo vybrané tak, aby to hráčov navnadilo na vyskúšanie, ale zároveň im nepokazilo zážitok, ak sa rozhodnú si to zahrať sami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Takto má vyzerať video ku Little Inferno - zrozumiteľne vysvetlený základ príbehu, fungovanie hry, ukážka zo začiatku hry... všetko starostlivo vybrané tak, aby to hráčov navnadilo na vyskúšanie, ale zároveň im nepokazilo zážitok, ak sa rozhodnú si to zahrať sami.