@kobra260 ... také predáva každý druhý bazar ... treba si zohnať odborníka ... ja tiež počujem prvy krat ten nazov
... a postni web toho autobazaru ak vôbec web majú
ja ti poviem takto, vo väčšine prípadov do bazáru putuje auto ktorého sa majiteľ nevie zbaviť - čiže si môžeš utvoriť o bazároch názor hneď - existujú autorizovaní predajcovia tam je to asi najrozumnejšie - no neviem čo chceš kupovať a hlavne v akej cene ... ak ťa láka len dobrá ponuka tak si uvedom že sa môže celkom ľahko stať že počiatočný servis ti auto predraží a to nehorázne keď ti začne polka vecí odchádzať ja teraz som bol pozerať 740i e38 a fotky s realitou nemali spoločné hádam nič prišiel som odtiaľ tak vytočený že som si musel dať nitrák
Pred 2mes. sme kupovali z LKK cars auto.,konkr.BMW X5.Síce mali nejaké v ponuke,ale my sme si sami našli na nejakej nemeckej stránke,im sme dali kontakt na predajcu a po vyplatení 30percent zálohy nám pre auto išli s tým ,že auto riadne preveria a obhliadnu a budú nás a o stave vozidla informovať,či ho teda chceme alebo nie.Všetko prebehlo v poriadku,auto bolo dovezené,prepísané a poplatené všetky poplatky.My sme si pre auto prišli do TN,vyplatili zostatok sumy a auto si odviezli domov.Po 2mes. konštatujem,že to bola super kúpa.čo sa týka majiteľa LKK cars ,tak super jednanie aj vystupovnie,seriozny chalan,všetko na čom sme sa dohodli bolo z jeho strany splnené.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
... a postni web toho autobazaru ak vôbec web majú