@n0win0u ono dota je troška komplikovanejšia, komplexnejšia...
Grafika v LoLku mi príde dosť kreslená v porovnaní s Dotou...
Je to vec zvyku podľa mňa. Kto začal s čím, tak to mu je bližšie a sympatickejšie...
tak zase ako ja si rad zahram normalnu dotu na garene je to predsa len to z coho sa vyvinulo lolko a dota 2 ale lolko je viacej vybalancovane....v dote taky 5-6 sekundovy stun
@firestorm ja som hraval dotu 1, ale lolko mi pride lepsie a grafika v dote 2 mi vyhovuje tiez menej ako v lolku
myslim halvne gameplay, ja som mal pocit, ze akasi podivna latencia je medzi stalcenim klavesy a samotnym castovanim v dote ( dobre fps aj pingy ) tak neviem, strasne mi to prislo, nezvyk no
Lolko je uz o skille ale tak paci sa mi tu aj smartcasty a celkovo qwer spelly lebo v dote 1 samozrejme ked hram tak castovat cez wdrt nie je ziadna vyhra ale na druhej strane ked uz sa hra dota lod 6d3 tak to uz je väcsia sranda
ja som hral LoLko fakt, ze moc. Hraval som s ludmi co boli diamond 1 ale nejak nas to prestalo bavit. Teraz kamarati hraju Dotu 2, tak som zacal ale zatial je to so mnou bieda.
V Dote sa mi paci, ze je vacsia variabilita skillov, bo v LoL su dost podobne. Takisto itemy su tam zaujimavejsie. Ale obcas mi to laguje ako hra nie net....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Grafika v LoLku mi príde dosť kreslená v porovnaní s Dotou...
Je to vec zvyku podľa mňa. Kto začal s čím, tak to mu je bližšie a sympatickejšie...
myslim halvne gameplay, ja som mal pocit, ze akasi podivna latencia je medzi stalcenim klavesy a samotnym castovanim v dote ( dobre fps aj pingy ) tak neviem, strasne mi to prislo, nezvyk no
Síce...teraz som to nehral zopár dní už...ale asi to zasa zapnem...
@Polarfield nieto čas
V Dote sa mi paci, ze je vacsia variabilita skillov, bo v LoL su dost podobne. Takisto itemy su tam zaujimavejsie. Ale obcas mi to laguje ako hra nie net....
+Dota mi prijde zaujimavejsia turnajovo.
Ale tak môžeš si so mnou zahrať aj LoLko...práve som to po dlhej dobe zapol a rozmýšľam že dám jednu hru
alebo ktokoľvek iný @mefistofel @n0win0u
idem ingame
aj na weste, ale tam som na 6tke