Zasa sa to tu zvrháva...takže... v prvom rade musíš byt aspon trochu pekná (všetci vravia,že im na tom nezáleží ale to je úplná hlúpost). Potom možeš uputat pozornost,nejak zvyraznit to čo je na tebe pekné alebo sexy,nohy,prsia,zadok alebo peknú tvár...Potom musíš byt dobre naladená a veselá,smej sa ale nenutene,ked muž vtipkuje,obdivuj ho ale nie okato. A potom musíš byt inteligentná ale len na určité oblasti,muž musí mat vždy pocit že je v niečom lepší a bud samostatná a sebavedomá,ked dosiahneš,že toto o tebe budu muži hovorit,budeš tou najžiadanejšou ženou pod slnkom...a nemusíš byt pamela andreson ani žiadna modelka..
A bud vždy prirodzená a úprimná,muži nemaju radi ani typické ženské "zlé vlastnosti" ako prehnaná žiarlivost,hysterickost,prchkost a podobne...Bud chápavá a vždy ochotná pomoct,no nevod ich nikdy dlho za nos,ak zistíš,že by chcel niečo viac,povedz mu o všetkom pravdu,vždy je to tak lepšie,muži su radi,ked vedia na čom su...
12 cize potom by som ja asi pohorela , auta , futbal to je moje , pivo pijem a mudra to som stale a aj tak sa chlap najde , sranda , neplati ten tvoj priklad
No mňe by úplne stačilo keby sa mi nejaká sympatická baba prihovorila, čo i len na ulici.
A čo ti viem odporučiť - buď ženou. Mne sa na ženách páčia práve tie vlastnosti, ktoré nemáme mi muži. Páči sa mi keď ženy pôsobia jemne, žensky, nie sú hrubé a nenadávajú.
Aj ja pridám jednu radu: Na nič sa nehraj. Netvár sa že si niekto, kto nie si. Čiže ak si taká jemná a citlivá osôbka, nehraj sa na nejakú drsnú rebelku len preto, lebo jemu sa takéto dievčatá páčia. Chlapci to vždy vycítia. A ani si v žiadnom prípade nepridávaj na svoj vek. Aj to si chlapci vedia zistiť. A to by bol asi prúser však?
kazdy nieco radi....ale isto eradia len tí co maju svoje ,,lasky,, ale tí co ich nemaju su zufali lebo kazdy radi ale len niektore rady zaberaju.....ale tak vam poviem kazdy si ,,ulovy chalna,, svojim sposobom..........
niekto si ho ,,ulovy,, tak,ze bude prirodzeny...ina zas tak,ze ide priamo na vec.....kazde dievca ma v sebe nejake caro a iskru len ju treba objavit a najst a ako so tu uz citala nechciet niekho kto ocividne nema o teba zaujem.lebo najhorsie co je :je doslova ,,pchat,, sa chalanovi do ...
jop s tym balenim toe pravda..ale hm...tazko sa radit podla toho, ked je kazdy iny a na kazdeho plati nieco ine...jedine ak by ti radil chalan ktoreho chces to by islo lahko....ale to by bol potom osud jaq hovado....
???akoze nebud moc mudra a to sa mame hrat na slepice....boze zeny co sa ponizujete omg....ja mam skusenost ze ked mam prehlad muz to oceni a je rad ze si moze so mnou o tom pokecat
musis byt pekna??? sa cudujem, ze som sa vobec unuval docitat zvysok....100 ludi 100 chuti....kazdemu sa paci nieco ine a ak je pre niekoho skareda ta pre ineho moze byt krasna....
" pre svet si nic, ale pre niekoho mozes byt cely svet" ci ako to je
uz prestante s tymi chujovinami, ze musis byt pekna....o tie herecky co chodia namachlene ze aj plastova flasa vyzera proti nim prirodne na vyskoych stekliach a obtiahnutych gatiach by som ja ani nezakopol aj keby oplyvala vsetkymi kladnymi vlastnostami....
najlepsie je byt prirodzena, byt sama sebou,nevtierat, vediet sa usmiat a komunikovat na urovni....ziadne dristy typu "ehmm, hej, asi tak, aha a pod. " ale normalne suvisle vety zo seba vydat....
a to najpodstatnejsie nechat vsetkemu volny priebeh a nic nerobit nasilu....
Co sa tyka krasy ti poviem len tolko....mozes byt krasna ako len chces ale " co z peknej misky ked je prazdna" .....asi tolko
Bobe tak teraz si to presne vystihol,hlavne s tymi suvyslimi vetami,lebo napriklad chodim aj na pokec a to je konec presne tie kraviny typu ehmm,jj, a pod.
Ja mam rad zeny ktore vedia co chcu a hlavne vedia komunikovat a nehraju sa na nieco viac
A mne by ste nepomohli??? som strsne zalubena do svojho spoluziaka, ale on o mna nema zaujem, teda myslim si..... mno asi pred mesiacom som s s nim vyspala a od vtedy sme si ako cudzi, uz som mu naznacila, ze by som to neurobila, keby som ho nemala rada ale nic.... a ked ma vidi s inymi chalanmi tak ma myslim nervy, ale ci je to koli mne to neviem a uz neviem co mam robit, ked je v skole je mi len horsie a horsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
plus nehraj sa na veľmi múdru, zväčša to nedopadne dobre
ked nemáš čo povedať (autá, futbal, ..) radšej bud ticho
nepi moc piva (to je chlapský nápoj, "neber" mu ho)
A čo ti viem odporučiť - buď ženou. Mne sa na ženách páčia práve tie vlastnosti, ktoré nemáme mi muži. Páči sa mi keď ženy pôsobia jemne, žensky, nie sú hrubé a nenadávajú.
Lebo potom je aj v očiach taká iskra.
ale som asi vynimka lebo zatial sa na mna este nik nenalepil
Ja to môžem e e e...
prečo chces balit chalanov?
nechaj to na nich, nech sa trapia, morduju, vsak musime mat ničo tažsie ako ženy
len ho jemne usmeruj, určite sa neakemu zapačiš, a ked o teba nema zaujem, je zbytočne ho "balit" z tvojej strany
niekto si ho ,,ulovy,, tak,ze bude prirodzeny...ina zas tak,ze ide priamo na vec.....kazde dievca ma v sebe nejake caro a iskru len ju treba objavit a najst a ako so tu uz citala nechciet niekho kto ocividne nema o teba zaujem.lebo najhorsie co je :je doslova ,,pchat,, sa chalanovi do ...
musis byt pekna??? sa cudujem, ze som sa vobec unuval docitat zvysok....100 ludi 100 chuti....kazdemu sa paci nieco ine a ak je pre niekoho skareda ta pre ineho moze byt krasna....
" pre svet si nic, ale pre niekoho mozes byt cely svet" ci ako to je
uz prestante s tymi chujovinami, ze musis byt pekna....o tie herecky co chodia namachlene ze aj plastova flasa vyzera proti nim prirodne na vyskoych stekliach a obtiahnutych gatiach by som ja ani nezakopol aj keby oplyvala vsetkymi kladnymi vlastnostami....
najlepsie je byt prirodzena, byt sama sebou,nevtierat, vediet sa usmiat a komunikovat na urovni....ziadne dristy typu "ehmm, hej, asi tak, aha a pod. " ale normalne suvisle vety zo seba vydat....
a to najpodstatnejsie nechat vsetkemu volny priebeh a nic nerobit nasilu....
Co sa tyka krasy ti poviem len tolko....mozes byt krasna ako len chces ale " co z peknej misky ked je prazdna" .....asi tolko
Ja mam rad zeny ktore vedia co chcu a hlavne vedia komunikovat a nehraju sa na nieco viac
Stačí pekný úsmev, zmysluplná debata, vzájomná sympatia, prirodzenosť a ak má záujem, on si už
k tebe cestu nájde.. Myslím že v jednoduchosti je elegancia takže neprimeraným smiechom, nadávkami ani nič podobným si ho nezískaš, môj názor