@puco90 nechce sa mi kukat dalsie videa, ale myslim ze je rozdiel dat dole kamzika a vlka normalnej velkosti a k tomu co som pisala o tom ako je to u nas, u nas takych "drsnych" orlov nemame
@puco90 no mne je jedno ci to nazves lov, pokus o prezitie alebo co.... ten vlk tak zomrie, aby clovek sa mal do coho obliect. vrazda. a je jedno ze ho ulovi orol, ked je to na pokyn cloveka. pre mna je to ublizovanie
Perfektne, obdivujem to. Ale je pravda ze nasho vlka by asi orol nedal. Je zaujimve ako lovi kamzika, ako ho strhne zo skaly.
Mne sa ale viac paci styl lovu sokolovitych dravcov, tj dorazenie koristi zobakom, nie pazurmi. A najkrajsi dravec je urcite Falco peregrinus
Tiez je zaujimavy chov havranovitych vtakov, napriklad krkavca. Da sa pouzit na lov hlodavcov a dokonca to je vraj najinteligentnejsi vtak na svete, ktory sa v pohode nauci rozpravat (resp. opakovat zvuky) skor ako akykolvek papagaj, len mu treba podrezat jazyk.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Perfektne, obdivujem to. Ale je pravda ze nasho vlka by asi orol nedal. Je zaujimve ako lovi kamzika, ako ho strhne zo skaly.
Mne sa ale viac paci styl lovu sokolovitych dravcov, tj dorazenie koristi zobakom, nie pazurmi. A najkrajsi dravec je urcite Falco peregrinus
Tiez je zaujimavy chov havranovitych vtakov, napriklad krkavca. Da sa pouzit na lov hlodavcov a dokonca to je vraj najinteligentnejsi vtak na svete, ktory sa v pohode nauci rozpravat (resp. opakovat zvuky) skor ako akykolvek papagaj, len mu treba podrezat jazyk.
keby som ho mal kde chovat, jedneho by som si vybral z hniezda....