Keď si z Medzilaboriec alebo tak tak taký problém ti ani nenapadne Teda osobne som aj za rok bývania v BA v podzemnom nebol aj keď LPG nemám.
Samozrejme je tu výhoda tankovať lacnejšie, prečo nie Aj keď ja tankujem za 0,80€ na Ukrajine bez nutnosti investície do prerábky auta na plyn.
akože to čo tam vrazíš sa ti vráti skôr či neskôr na tankovaní. Nemôžem sa sťažovať.. ako jasné chce to servis a netankovať na nejakých benzínkách ktoré nevyzerajú dôveryhodne ale inak pohodka
len ten najlepší, podzemné parkoviská sú problém len vo východnej európe, v nemecku môžeš ísť do 80% podzemných parkovísk, navyše každé nákupné centrum má aj nadzemné parkovisko, jazdíš za polovicu a za servis neminiem nič iba 1x do roka vymením dva filtre (max 10€), problém býva pri VW motoroch a japonských autách ktoré majú slabšie ventil a opotrebujú sa skôr (preto sa dáva primazávanie)
Investícia ktorú dáš do LPG sa ti vráti len ak budeš veľa jazdiť. Inak sa ti to ani neoplatí. Na každom litri LPG ktoré spotrebuješ ušetríš oproti benzínu cca 80 centov. A prvotná investícia sa pohybuje okolo 1000 EUR. Čiže podľa mojich výpočtov sa ti investícia vráti za najazdených 25000 km. Niekto tuto vzdialenosť urobí za pol roka, niekto za rok avšak niekto za 5 rokov a tomu sa to neoplatí . A ako písal Mmajo u vw je ten problém opotrebovavania takze by som sa nad tým zamyslel či sa to oplatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Samozrejme je tu výhoda tankovať lacnejšie, prečo nie Aj keď ja tankujem za 0,80€ na Ukrajine bez nutnosti investície do prerábky auta na plyn.