Aký je váš názor na LSD? Hlavne by som rád vedel: Je to nebezpečné alebo skôr ako tráva? Ako dlho trvajú príznaky? Považujete niekoho, kto to bere iba raz za čas za feťáka? Koľko mikrogramov by si mal človek dať prvý krát? Je cena 10€ za dávku priveľká?
Je to celé veľmi individuálne, ja osobne som to skúšal 4x
2x papieriky, tie mali nejak medzi 50-100mg... nič moc, akože vizuále som nemal len pocity
2x kocky, tie mali obe 700mg a to bolo riadne prvý krát som mal 5-6 hodín mimotelový zážitok a trip mi trval až kým som sa nevyspal (bol som hore cez 20 hodín)
druhú som si dal tak 5 dní na to, buduje sa na to tolerancia ktorá chvíľu trvá (nemalo by sa to dávať aspoň 3 dni po sebe) a tam už to nebolo až také intenzívne zo začiatku ale tiež to strašne dlho trvalo a išiel som tak do klubu to bola jedna z najväčších adventúr môjho života, na jednej strane sranda na druhej aj strašidelné trošku. Ale hodnotím to pozitívne a určite plánujem ešte skúsiť
@ostromir je to fakt individuálne, radím nájsť si deň kedy nemusíš nikam ísť, nič robiť a máš voľný byt/dom, nikto ťa nebude rušiť a tak si to dať
a keď ti to začne pusti si nejakú hudbu, sprav si pohodu.
@miki_snark Skôr som chcel v prítomnosti kamarátov niekde v klube alebo v lese, nech pomôžu keby dačo. Nemám veľa príležitostí byť sám doma vac ako 3-4 hodiny
@ostromir mne bolo napríklad nepríjemne medzi ľuďmi teda, kým tam boli tak nie ale akonáhle začali so mnou komunikovať. Ani slovo som nerozumel nevedel som čo odomňa chcú, nevedel som ako reagovať keď niečo povedali (že "bolo toto vtipné? mám sa teraz zasmiať aby som nebol divný alebo čo mám robiť")
V klube na prvý krát určite neodporúčam a v lese teda iba ak budeš s niekym musí to byť také prostredie aby ťa nestresovalo a aby si sa tam nestratil.
A keď už s niekym, tak s osobou ktorej veríš a nebude si z teba robiť srandu alebo ti nejak znepríjemňovať ten zážitok.
ja co pocuvam tie stories od ludi na lsd tak mne to vobec nepride jak lsd ale jak nejaky mix extazy. proste pre mna lsd ostane zalezitost ktora cloveka ochromi do morku kosti. ne tie "je to vtipne? mam sa na tom vtipe smiat"? ved to je taka picovina omg
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2x papieriky, tie mali nejak medzi 50-100mg... nič moc, akože vizuále som nemal len pocity
2x kocky, tie mali obe 700mg a to bolo riadne prvý krát som mal 5-6 hodín mimotelový zážitok a trip mi trval až kým som sa nevyspal (bol som hore cez 20 hodín)
druhú som si dal tak 5 dní na to, buduje sa na to tolerancia ktorá chvíľu trvá (nemalo by sa to dávať aspoň 3 dni po sebe) a tam už to nebolo až také intenzívne zo začiatku ale tiež to strašne dlho trvalo a išiel som tak do klubu to bola jedna z najväčších adventúr môjho života, na jednej strane sranda na druhej aj strašidelné trošku. Ale hodnotím to pozitívne a určite plánujem ešte skúsiť
a keď ti to začne pusti si nejakú hudbu, sprav si pohodu.
V klube na prvý krát určite neodporúčam a v lese teda iba ak budeš s niekym musí to byť také prostredie aby ťa nestresovalo a aby si sa tam nestratil.
A keď už s niekym, tak s osobou ktorej veríš a nebude si z teba robiť srandu alebo ti nejak znepríjemňovať ten zážitok.
Som zvedavý čo napíšete, keď tu bude o 10 rokov odomňa fórum s názvom DMT